TV BITS

The Voice: Αυτός ο Γερμανός ροκάς ξεσήκωσε κοινό και coaches

Στις φετινές auditions του The Voice, βλέπουμε διαγωνιζόμενους κάθε ηλικίας να κυνηγούν το όνειρό τους για μια καριέρα στο τραγούδι και στο φινάλε του χθεσινού επεισοδίου είδαμε έναν 65χρονο να ανεβαίνει στη σκηνή του talent show και να... ροκάρει ξεσηκώνοντας τους πάντες.

Ο Γερμανός Wolfgang Schorer ανέβηκε με πολύ κέφι στη σκηνή και ερμήνευσε το Born to be Wild.

Ο ίδιος είπε πως κατάγεται από την Στουγκάρδη αλλά έρχεται πάνω από 40 χρόνια στην Ελλάδα και πλέον έχει μάθει ελληνικά και  πως στην Ελλάδα τον αποκαλούν "Λύκο".


Ο Γερμανός ροκάς, είπε πως αρχικά ήρθε ως φοιτητής κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ στη Θάσο και περιέγραψε το πόσο εντυπωσιάστηκε με τα φρούτα και τα λαχανικά της χώρας αλλά και την ελληνική φιλοξενία.


Δηλώνοντας όλο κέφι πως... γεννήθηκε να είναι άγριος είπε πως ο πατέρας του ασχολούνταν με την κλασική μουσική και γενικά από παιδί αγάπησε τη μουσική αλλά δεν ασχολήθηκε ποτέ με τη μουσική.

Ο 65χρονος είναι δάσκαλος εικαστικών και πλέον είναι συνταξιούχος.

Όλοι οι coaches πριν τον Πάνο Μουζουράκη (ο οποίος βέβαια είπε πως μετάνιωσε) πάτησαν το κουμπί και τελικά ο ίδιος επέλεξε να πάει στην ομάδα του Ρουβά και μάλιστα ρώτησε τον Σάκη και όλους τους coaches ποια είναι η σχέση τους με τη ροκ!

Μάλιστα είδαμε πως είχε συμμετάσχει πριν από 4 χρόνια και στο γερμανικό The Voice

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!