TV BITS

GNTM: Σοκ προκάλεσε η οικειοθελής αποχώρηση της Εβελίνας

Μάλλον κανείς δεν περίμενε πως η Εβελίνα Πετρουγάκη, ένα από τα επίδοξα μοντέλα που είχαν καταφέρει να μπουν στο GNTM θα έπαιρνε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι, με την ίδια να επικαλείται λόγους υγείας, αλλά να αφήνει αιχμές και για... ξεκατινιάσματα στο σπίτι όπου συγκατοικούσε με τα άλλα μοντέλα.

Την ανακοίνωση την έκανε η ίδια λέγοντας: «Σας μάζεψα σήμερα εδώ για να σας ανακοινώσω ότι φεύγω. Δεν μπορώ να συνεχίσω. Νιώθω ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και δεν μπορώ να ανταποκριθώ, οπότε αποφάσισα με όλη την ωριμότητα που έχω να αποχωρήσω και να αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα υγείας για να μην έχω άλλα προβλήματα. Έχω κάποια προβληματάκια με τα γόνατά, τα οποία χρειάζονται αγάπη, φροντίδα κι ειδική μεταχείριση για να συνέλθουν και να πάψουν να με βασανίζουν… Θεώρησα ότι καλύτερο να πάρω την απόφαση που πήρα. Δεν γίνεται να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Να κάνετε το ίδιο, να συμπεριφέρεστε καλά και το ξεκατίνιασμα δεν βοηθάει κανένα» είπε η Εβελίνα, η οποία δήλωσε για το τελευταίο της σχόλιο πως δεν πιστεύει ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο στο GNTM .

Οι συμπαίκτριές της σίγουρα δεν περίμεναν κάτι τέτοιο, ενώ κάποιες άλλες «έτριψαν» τα χέρια τους καθώς αποχώρησε ένα από τα φαβορί του GNTM. 

Θυμίζουμε πως η Εβελίνα είχε περάσει από τις οντισιόν αποσπώντας τρία ναι από τους κριτές, ενώ η μόνη που δεν την είχε ψηφίσει ήταν η Σοφία Χατζηπαντελή, που είχε σχολιάσει πως η Εβελίνα έδειχνε να μην το θέλει πολύ να γίνει μοντέλο.

Δείτε εδώ το βίντεο με τα όσα είπε η Εβελίνα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!