GOSSIP

Μπροστά στην κάμερα έλυσαν τις διαφορές τους οι Τριαντάφυλλος και Μαρτίκας

Ζωντανά στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου έλυσαν σήμερα τις διαφορές τους ο Τριαντάφυλλος και ο Σπύρος Μαρτίκας μετά τα όσα είχε πει ο φαρμακοποιός στο  Survivor και ενόχλησαν τον τραγουδιστή. Μάλιστα παρόντες ήταν ένας ακόμη πρώην Survivor: ο James Καφετζής.

Μπαίνοντας στο πλατό ο Σπύρος Μαρτίκας θέλησε να μάθει για ποιον  λόγο θίχτηκε από την ατάκα του ότι χάρη στο Survivor «αναζωπυρώθηκε η καριέρα του».

«Πες μου τι σε πείραξε. Πες μου πού θίχτηκες με αυτό που είπα. Γυρνάω και λέω ότι ο Τριαντάφυλλος με το Survivor το χειρίστηκε πολύ έξυπνα και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και αναζωπύρωσε την καριέρα του. Ο ίδιος είπε ότι ήταν ο Μέσι του Survivor».

Ο τραγουδιστής έδωσε τη δική του απάντηση στη συνέχεια: «Καταρχάς εγώ είχα πει ότι αν κάποιος μπορεί να πάρει λεφτά ας τα πάρει. Δεν είπα ότι εγώ είμαι ο Μέσι αλλά αυτό που είπες εσύ ήταν ότι ήμουν ξεχασμένος και αναζωπυρώθηκε η καριέρα μου. Θέλω να σου πω ότι δεν ήμουν ποτέ ξεχασμένος στη ζωή μου, δούλευα».

«Αν το είπα αυτό, ήταν άστοχο» συμφώνησε στο τέλος ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο δε Μαρτίκας  έκανε δώρο στον τραγουδιστή και μια φανέλα του Messi με τον Τριαντάφυλλο να λέει πως του αρέσει ο Cristiano Ronaldo!

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!