GOSSIP

Η Χριστίνα Ορφανίδου λέει πως νιώθει μόνο "μία ελάχιστη δικαίωση"

Η πρώην παίκτρια του Big Brother Χριστίνα Ορφανίδου μίλησε  το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της Μελέτη για την περιπέτειά της σχετικά με τη δημοσιοποίηση βίντεο με προσωπικές της στιγμές από τον 30χρονο πρώην σύντροφό της και μία 26χρονη, η οποία διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί του.

Μετά από καταγγελία της ίδιας, το δικαστήριο καταδίκασε τον άντρα και τη γυναίκα χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικών, για δημοσιοποίηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων (και επιπλέον την 26χρονη για συκοφαντική δυσφήμιση), επιβάλλοντας στον 30χρονο ποινή φυλάκισης 4 ετών και στην 26χρονη συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών, όπως επίσης χρηματική ποινή 10.000 ευρώ, στον καθένα. Οι δικαστές αποφάσισαν να μην αναστείλουν τις ποινές, αλλά να τις μετατρέψουν προς 5 ευρώ, ημερησίως, ενώ η έφεση αποφασίστηκε να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, επρόκειτο για τρία βίντεο και τέσσερις φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές της κ. Ορφανίδου, που κατείχε ο 30χρονος και είχαν παραχθεί στη διάρκεια της σχέσης τους. Μετά τον χωρισμό τους, στις αρχές του 2018, το υλικό αυτό εστάλη από τον ίδιο στην 26χρονη, η οποία με τη σειρά της το απέστειλε διαδοχικά σε άτομα από το περιβάλλον της μηνύτριας.

Η ίδια δηλώνει πως για την ώρα νιώθει «μία ελάχιστη δικαίωση» καθώς εξακολουθεί να ακούγεται το δικό της όνομα και όχι των ενόχων.

Αναφορικά με τα «σκληρά» μηνύματα που δεχόταν από τον κόσμο, τα οποία όπως είχε πει την έχουν «στιγματίσει» αναφέρει πως ακόμα και μετά τη δικαίωσή της, δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Ερωτώμενη για την 26χρονη δηλώνει πως δεν την γνωρίζει και πως ουδέποτε είχε έρθει σε επαφή μαζί της, ωστόσο διατηρούσε μία φιλική σχέση με τον πρώην σύντροφό της. «Θεωρούσε πως είμαι η νέα του κοπέλα» προσθέτει.

«Είχαμε έναν μεγάλο τσακωμό και προσπάθησε να με κερδίσει πίσω απειλώντας με» λέει η ίδια σχετικά με φόβους και υπόνοιες που είχε πως ο πρώην σύντροφός της θα διαρρεύσει βίντεό της.

Η κ. Ορφανίδου ευχαρίστησε δημοσίως τη δικηγόρο της για όλη την προσπάθεια πάνω στην υπεράσπισή της και δήλωσε πως έχει κατατεθεί έφεση και θα ακολουθήσει και άλλη αγωγή.

«Ο δρόμος είναι μακρύς, έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη» κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!