GOSSIP

Μάθαμε πως η κόντρα Δημητρίου - Γαρμπή ξεκίνησε πριν από χρόνια

Η Άντζελα Δημητρίου και η Καίτη Γαρμπή, το περασμένο Σάββατο φάνηκαν να έχουν μια... κόντρα on camera, κατά τη διάρκεια του J2US και σήμερα μάθαμε πως οι δυο τραγουδίστριες, εδώ και χρόνια ένταση στις σχέσεις τους και πως όλα ξεκίνησαν από ένα χωρισμό συγγενικών προσώπων τους!

Με αφορμή τα όσα ακούστηκαν για την κόντρα των δύο γυναικών, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της Τσιμτσιλή, τον λόγο για τον οποίο οι δυο κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου δεν έχουν καλές σχέσεις.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε: «Έχουν συγγενική σχέση. Απ’ ότι διαβάζω, ο αδερφός της Άντζελας Δημητρίου υπήρξε παντρεμένος με την αδερφή της Καίτης Γαρμπή και έχουν και ένα παιδί μαζί.

Ωστόσο ο χωρισμός δεν ήταν βελούδινος, υπήρξε ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και από εκεί ξεκίνησε το υποκοριστικό “Καιτούλα”, όπως την αποκαλεί η Άντζελα. Με τον χωρισμό διχάστηκαν οι δύο οικογένειες»!

Από την άλλη η Ναταλία Γερμανού στη δική της εκπομπή την Κυριακή ισχυρίστηκε πως η παραγωγή του J2Us είχε ενημερώσει την Γαρμπή πως η Δημητρίου ταλαιπωρείται από επιπεφυκίτιδα και για αυτό η Καίτη είπε "ταλαιπωρημένη" την Lady D προκαλώντας την αντίδρασή της.

Την εν λόγω κόντρα είδαμε να παρουσιάζεται σήμερα και στην εκπομπή της Σκορδά  με την παρουσιάστρια του Πρωινό Μας να γελά με όσα έβλεπε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!