TV BITS

Δύο νέες οικειοθελείς αποχωρήσεις στο GNTM - Η μία "πάγωσε" τους κριτές

Στο νέο επεισόδιο του GNTM που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, είδαμε την παρέα των επίδοξων μοντέλων του ριάλιτι μόδας να... αποδεκατίζεται, αφού δύο ακόμη διαγωνιζόμενες αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Στην αρχή του επεισοδίου είδαμε την οικειοθελή αποχώρηση της Αλεξίας Κούβελα και ολοκληρώθηκε με ακόμα μια αποχώρηση, με την Νικόλ Τσούλος να ανακοινώνει στην κριτική επιτροπή πως πρέπει να φύγει για τον Καναδά.



Η 23χρονη έγινε η 4η διαγωνιζόμενη που αποχωρεί οικειοθελώς από το GNTM 5, καθώς νωρίτερα η Αλεξία Κούβελα, το ένα από τα δύο plus size model του φετινού διαγωνισμού, συγκέντρωσε όλες τις κοπέλες κι ανακοίνωσε πως θα φύγει από το παιχνίδι, επειδή οι επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην έξω ζωή (έχει ιδρύσει το δικό της πρακτορείο για plus size μοντέλα στην Ελλάδα ) δεν της επιτρέπουν να κυνηγήσει το όνειρό της για την κορυφή στο GNTM.

«Από το 2019 προσπαθώ να μπω στο παιχνίδι και το ήθελα πολύ. Έβλεπα στο όνειρό μου ότι με παίρνουν τηλέφωνο. Δεν είμαι απλά ένα μοντέλο πλέον, αλλά μία επιχειρηματίας κι οι εξωτερικές υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορώ να ελέγξω κι έχω άτομα, τα οποία δεν μπορούν να τα διαχειριστούν. Θα φύγω, αποχωρώ. Με στενοχωρεί αλλά από την άλλη και με χαροποιεί. Έχω δύο αγάπες πλέον, μια επιχείρηση και το μόντελινγκ και πρέπει να τα μπαλαντζάρω».

Η 2η αποχώρηση

Όμως μια ακόμη αποχώρηση έγινε στο φινάλε και μάλιστα είδαμε να αποχωρεί ένα από τα κορίτσια που τα πήγαν καλύτερα στη χθεσινή δοκιμασία.
Η Νικόλ ενώ είχε μία από τις καλύτερες φωτογραφίες είπε στους κριτές ότι ένα πρόσωπο από την οικογένειά της αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και πρέπει εκείνη να πάει στον Καναδά!

«Έχω ένα οικογενειακό πρόβλημα και θα πρέπει να φύγω για Καναδά. Δεν είναι κρίσιμη η κατάσταση, αλλά δε θα είμαι εγώ καλά με τον εαυτό μου. Είμαι σίγουρη για την απόφασή μου. Στην παρούσα φάση δεν έχω άλλη επιλογή μέσα μου. Χίλια συγγνώμη. Το ότι θα φύγω από εδώ δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψω. Ήμουν 9 χρονών και έβλεπα GNTM και έβλεπα αυτά τα άτομα και τώρα τα είχα μπροστά μου κι εγώ είχα πάρει αυτή την απόφαση», ανέφερε η Νικόλ.

Οι κριτές έμειναν έκπληκτοι καθώς της είπαν ότι έχει πολλές προοπτικές. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά δεν έκρυψε την ενόχλησή της, αφού ήταν μία από τις αγαπημένες της διαγωνιζόμενες και την πίστευε πολύ!

«Είσαι από τα αγαπημένα μου κορίτσια και με πονάει αυτό. Δεν ξέρω αν είναι τόσο πολύ σοβαρό που πρέπει να αφήσεις το όνειρό σου. 2 μήνες έμειναν μόνο. Μου έχει χαλάσει όλη η διάθεση. Δεν ήθελα να φύγεις. Είχα μεγάλα όνειρα για εσένα», ανέφερε απογοητευμένη και σταμάτησε τη διαδικασία. «Η διαδικασία σταματάει εδώ. Πηγαίνετε πίσω», είπε.


H αποχώρηση της Νικόλ έφερε τα πάνω - κάτω στον διαγωνισμό και οι κριτές αποφάσισαν να φέρουν πίσω τα κορίτσια που δεν είχαν καταφέρει να μπουν στον διαγωνισμό.

Έξαλλοι οι κριτές με την κατάσταση των συνεχόμενων οικειοθελών αποχωρήσεων που έχουν συμβεί αποφάσισαν ότι πρέπει να λάβουν δραστικές αποφάσεις. Η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Γιώργος Καράβας πήραν την απόφαση να ξαναδούν κοπέλες που τους είχαν κάνει καλή εντύπωση από τις οντισιόν και το bootcamp και να δώσουν σε εκείνες την ευκαιρία να μπουν στο παιχνίδι.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!