GOSSIP

H Kylie Jenner ποζάρει με βρεγμένα μαλλιά στο κρεβάτι της και τρελαίνει κόσμο

"Αμόκ" έχουν πάθει οι εκατομμύρια followers της Kylie Jenner, με τις πρόσφατες σέξι πόζες που ανέβασε στο Instagram η 25χρονη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας και τη "βομβαρδίζουν" με σχόλια και likes.

Η Kylie χωρίς να γράψει τίποτα στη λεζάντα (η ίδια σχολίασε πως δεν μπορούσε να σκεφτεί κάτι να πει) ανέβασε αρχικά στο Instagram, μια σειρά από πόζες της, όπου τη βλέπουμε να έχει βρεγμένα μαλλιά και να είναι στο κρεβάτι της ενώ φορά ένα άκρως αποκαλυπτικό body που τονίζει το μπούστο της.


Οι σέξι πόζες της Kylie προκάλεσαν χαμό και η ίδια φρόντισε να κάνει νέα ανάρτηση με ακόμη περισσότερες ανάλογες πόζες της.


Βέβαια πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως πιθανά η Kylie ήθελε να δείξει στον ράπερ Travius Scott... τί χάνει, αφού αποκαλύφθηκε πως ο ράπερ με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, πιθανά την απατά .


Συγκεκριμένα το μοντέλο Rojean Car, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Travis, που έκανε πολλούς να μιλούν για πιθανό ειδύλλιο και πως ο Travis έβγαινε μαζί της πίσω από την πλάτη της Kylie. 


Ο ίδιος ο Travis πάντως αρνείται τα πάντα και μάλιστα είπε πως ούτε καν ξέρει ποια είναι η Rojean, προκαλώντας την ορισμένη αντίδραση του μοντέλου, που είπε πως οι δυο τους ήταν μαζί ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!