GOSSIP

Η Νικόλ Τσούλος έκανε την πρώτη ανάρτησή της μετά το GNTM

Μέχρι στιγμής 4 μοντέλα αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το GNTM, αλλά η αποχώρηση που φάνηκε να... σοκάρει τους κριτές ήταν αυτή της Νικόλ Τσούλος.

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Δευτέρας, είδαμε πως αποχώρησε αρχικά η Αλεξία Κούβελα, που επικαλέστηκε επαγγελματικές υποχρεώσεις στον Καναδά, αλλά στο φινάλε του επεισοδίου είδαμε να αποχωρεί και η Νικόλ Τσούλος και μάλιστα η 23χρονη (επίσης από τον Καναδά) είχε χθες μια από τις καλύτερες λήψεις στη φωτογράφηση - δοκιμασία.

Η ίδια, λίγο μετά την τηλεοπτική προβολή της αποχώρησής της, ανέβασε στο Instagram μια σειρά από πόζες της και βίντεο από το GNTM και έγραψε το ακόλουθο μήνυμα: 


«Ένα εξαίσιο ταξίδι στον χωρο της μοδας ήρθε για εμένα στο τέλος του! Ήταν ένα φιλόδοξο βήμα για εμένα, ένα μονοπάτι που με ταξίδεψε πίσω στην πατρίδα μου με σκοπό να πυροδοτήσω το όνειρο μου και να εξελιχθώ στον χωρο της μοδας! Ενα όνειρο που πολλες φορες φαίνεται μακρινό και ακατόρθωτο αλλά είναι μόνο μια αποφαση μακριά. Άλλωστε ο ανθρωπος δεν μπορεί να ανακαλύψει νέους ωκεανούς αν δεν έχει θάρρος να απομακρυνθεί από την οικεία ακτή του! Το GNTM για έμενα ήταν ένα ταξίδι γεμάτο πρωτόγνωρα συναισθήματα, αξέχαστα μαθήματα και υπέροχους ανθρώπους! Έζησα το παθος μου, ξεπέρασα τον εαυτό μου και μου δόθηκε η ευκαιρια να ανακαλύψω πτυχές του εαυτου μου που δεν ήξερα ότι διέθετα! Μην αφήνετε ποτέ τους στόχους σας να έχετε υγεία, χαμόγελο, μεγάλα όνειρα και μακάρι… ένα γραμμάριο τύχης.
Δεν αρκει ενα ποστ για να ευχαριστήσω την ομάδα και τα άτομα που γνώρισα σε αυτό το ταξίδι και τις στιγμές που έζησα μαζι τους.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους θαυμάσιους κριτές που με τις συμβουλές τους και την παρουσία τους έμαθα πολλά πράγματα για αυτόν το χωρο και για τον εαυτό μου!
Στους coaches που έκαναν το ταξίδι μας ανάλαφρο και είχαν πάντα την καλοσύνη να μας βοηθήσουν μια ξεχωριστή διάθεση!»


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!