GOSSIP

Η Μέγκι Ντρίο "έκραξε" άσχημα το GNTM αλλά και τον Άγγελο Μπράτη

Το μοντέλο που έγινε γνωστή χάρη στο GNTM όπου πετούσε... βιτριολικές ατάκες, αυτό το διάστημα βρίσκονταν στο εξωτερικό κάνοντας μόντελινγκ και παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό Μας της Φαίης Σκορδά και τα όσα είπε για το ριάλιτι μόδας όπου συμμετείχε η ίδια, αλλά και για έναν πρώην κριτή, σίγουρα θα συζητηθούν!

«Η αναγνωρισιμότητα στην Ελλάδα ήρθε από το GNTM, αλλά ότι έχω κάνει στο εξωτερικό θεωρώ ότι ήταν επειδή επέμεινα εγώ τόσο πολύ να φτάσω εκεί» είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Αλλάζουν τα πάντα στο GNTM: Νέοι κανόνες και είσοδος νέων παικτών – Η ανακοίνωση των κριτών

«Το GNTM που έχω κάνει εγώ δεν έχει καμιά σχέση με αυτό το τρας που βλέπω τώρα. Γενικά το θεωρώ κωμωδία πλέον όλο αυτό που γίνεται και καθόλου μόδα. Ας έρθει κάποιος να μου πει ότι έχω άδικο» συμπλήρωσε.

«Πιστεύω ότι έχει χαθεί ο έλεγχος από τα χέρια της Βίκυς Καγιά, είναι ένα τσίρκο εκεί μέσα. Δεν ξέρω ποια είναι η Μαίρη Βυτίναρος, ούτε τι δουλειές έχει κάνει. Δεν ξέρω τι είναι και πως προέκυψε στο GNTM» είπε σε άλλο σημείο η Μέγκι Ντρίο.

«Ο Άγγελος Μπράτης στο J2US ήταν μια λάθος επιλογή του. Ξεκάθαρα έμεινε χωρίς δουλειά και ήθελε να κάνει κάτι» κατέληξε το μοντέλο.

Δείτε εδώ τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!