TV BITS

Άγρια Γη: Η Όλγα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τον Άρη κοντά της

Σήμερα Τρίτη 25/10 στις 19:00 στο ΣΙΓΜΑ θα προβληθεί το 27ο επεισόδιο της σειράς Άγρια Γη, όπου οι σχέσεις της Όλγας και του Άρη θα φτάσουν σε... οριακό σημείο.

Η Όλγα (Ζ. Δούκα) προσπαθεί να αλλάξει την απόφαση του Άρη (Σ. Μιχαήλ) να παραιτηθεί, κάνοντάς του μια δελεαστική πρόταση.

Παράλληλα, η Ρένα (Ε. Ασημακοπούλου) ζητάει από τον Αντώνη (Χ. Στυλιανού) να χωρίσουν. Από την πλευρά της η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη), αδυνατεί να καταλάβει γιατί φεύγει ο Άρης και συγκρούεται μαζί του, νιώθοντας προδομένη.

 

Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος (Ο. Τζιόβας) έχει αρχίσει να φτάνει κοντά σε πληροφορίες για την εξαφάνιση του Νικόλα Γαλάνη, προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Μιχάλη (Κ. Φαλελάκης), που νιώθει ότι ο κλοιός γύρω τους σφίγγει.

Κι ενώ ο Γιώργος πάει να στήσει παγίδα κατά της Όλγας έχοντας ως «δόλωμα» τη Ρένα, το σχέδιό του γυρίζει μπούμερανγκ και η Ρένα βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Ο Θωμάς (Σ. Τζώρτζογλου) πιέζει την Αθηνά (Ε. Μαρσίδου) να του αποκαλύψει τι μυστικά ξέρει από το παρελθόν. Η δημοσίευση φωτογραφιών της Όλγας με τον Γιώργο την στρέφει κατά του Αντώνη, θεωρώντας πως εκείνος βρίσκεται από πίσω, μέχρι που μαθαίνει ποιος είναι ο υπεύθυνος κι ένα νέο μέτωπο ανοίγει για εκείνη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!