TV BITS

Love Island: Χθες βγήκαν πολλά... πικάντικα μυστικά στη φόρα [βίντεο]

Ένα... πικάντικο drinking game έπαιξαν οι Islanders στο επεισόδιο της Τρίτης και είδαμε να βγαίνουν στη φόρα πολλά... μυστικά, όπως ποια παίκτρια δεν  φορά ποτέ εσώρουχα και ποια έχει το ρεκόρ... ερωτικών συνευρέσεων με το ίδιο άτομο.

Οι παίκτες έχοντας από ένα ποτήρι κρασί στο χέρι, έπρεπε να απαντήσουν σε καυτές ερωτήσεις κι αν είχαν θετική απάντηση, την μοιράζονταν με τους υπόλοιπους κι έπιναν από το ποτήρι τους. Αν πάλι όχι, κρατούσαν χαμηλό το ποτήρι.

Η ερώτηση για το αν έχουν συνευρεθεί ερωτικά με το ίδιο άτομο έφτασε κι η αμηχανία ήταν έκδηλη. Ο Αργύρης αποκάλυψε ότι είχε φτάσει τις 10 φορές, όμως η Κατερίνα... έσπασε το ρεκόρ και μοίρασε εγκεφαλικά όταν ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της ότι το max της είναι 17 οι φορές. Ο Γιώργος έμεινε άφωνος: «17; Κουνελάκια ήθελες να κάνεις;»


Σε αποκαλύψεις προχώρησε και η Κλαούντια, ενημερώνοντας τους συμπαίκτες της και το τηλεοπτικό κοινο ότι δεν φοράει εσώρουχα για να φαίνονται ωραία τα ρουχαλάκια της.


Σε ότι αφορά την ερώτηση τι ντύνονται οι Islanders για να συνευρεθούν ερωτικά;

Η Μαρία έκανε τους πάντες να γελάσουν όταν τους είπε ότι έχει ντυθεί κοκκινοσκουφίτσα, αλλά υπήρχε και καλύτερη αμφίεση και ήταν αυτή του Γιώργου «Μπατμαν».

Δείτε εδώ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!