TV BITS

Love Island: Κλαούντια και Αλέξανδρος έζησαν παθιασμένες στιγμές στη σουίτα

Ένα από τα ζευγάρια που δείχνει να έχει βρει τον έρωτα στο ριάλιτι αγάπης είναι ο Αλέξανδρος και η εκρηκτική Κλαούντια και οι δυο τους, στο επεισόδιο της Τετάρτης, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τον έρωτά τους πιο... πριβέ, αφού ήταν το ζευγάρι που επιλέχθηκε για να περάσει μια βραδιά στη σουίτα.

Η αλήθεια είναι πως, μέχρι στιγμής, αρκετά ζευγάρια που βρέθηκαν στη σουίτα, πέρασαν αρκετό χρόνο... καυγαδίζοντας, ωστόσο οι Αλέξανδρος και Κλαούντια ήταν όλο, αγκαλιές, φιλιά και ερωτόλογα.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι στο Love Island θα είχα μια σχέση τόσο σοβαρή που θα έμπαινα και στη σουίτα. Κοίτα να δεις» ομολόγησε ενθουσιασμένη η Κλαούντια προς τον εκλεκτό της καρδιάς της.

«Αγάπη μου ξέρεις πόσο ακραίο είναι για μένα που είμαστε μαζί; Δηλαδή, δεν ξέρω, δεν το χωράει το μυαλό μου γιατί στην αρχή δεν σε έβλεπα καθόλου ερωτικά. Την πρώτη φορά ήσουν απλά ένα ωραίο παιδί και χαιρόμουν για τη Νίκη που ήσασταν μαζί» συμπλήρωσε η μελαχρινή παίκτρια του Love Island. «Είναι η πιο φυσιολογική σχέση που έχω κάνει, να ξέρεις».

Με τη σειρά του, δε, ο Αλέξανδρος παραδέχθηκε πως «πιστεύω ότι ήρθαμε πιο κοντά όταν ήρθε ο Φάνης. Τότε είχα νευριάσει τόσο άσχημα γιατί δεν μου έδινες καν σημασία, μίλαγες με τον Φάνη και λέω «ρε φίλε με κοροϊδεύει». Πραγματικά το χρωστάμε στον Φάνη, εκείνος μας ένωσε».

 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!