GOSSIP

Η Φαίη Σκορδά συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη στη Ρώμη [βίντεο]

Την Αιώνια Πόλη, επέλεξαν ως προορισμό για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου δύο διάσημες παρουσιάστριες και μάλιστα οι δυο τους συναντήθηκαν.

Ο λόγος για τη Φαίη Σκορδά, που πήγε στην Ιταλία μαζί με τους δυο γιους της και την Ελένη Μενεγάκη που έκανε μια ρομαντική απόδραση στη Ρώμη μαζί με το σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο για να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά της.


Και οι δυο ανέβασαν στα social media πλάνα από αυτό το ταξίδι και μάλιστα η Φαίη αποκάλυψε σήμερα από την εκπομπή Πρωινό Μας πως συνάντησε την Ελένη.

Ωστόσο δεν συνάντησε τη Δέσποινα Βανδή που επίσης βρέθηκε στη Ρώμη αυτές τις μέρες μαζί με το Βασίλη Μπισμπίκη.

«Είχε πάρα πολύ κόσμο στην Ιταλία. Έψαχνα μια βδομάδα πριν να βρω Έλληνα ή Ελληνίδα ξεναγό για να δούμε κάποια μνημεία και να μας μιλήσουν για αυτά και δεν βρήκα ποτέ. Συνάντησα και εγώ κόσμο…

Συνάντησα την Ελένη μαζί με τον Ματέο και τις δύο κόρες. Ήσυχα τα κορίτσια μέσα στο αεροπλάνο. Χαμός τα δικά μου. Βέβαια, είναι πιο μεγάλα και τα κορίτσια είναι πιο φρόνιμα. Πήγα και της μίλησα, πολύ γλυκιά, πάρα πολύ όμορφη. Έχει ρε παιδί μου κάτι στο βλέμμα της αυτή η γυναίκα, κάτι έχουν οι σκορπιοί που σε μαγνητίζει. Δηλαδή, ήθελα να κάτσω να της μιλήσω.

Να της πούμε και χρόνια πολλά, είχε γενέθλια και τα γιόρτασε στην Ρώμη. Μου έλεγε αυτή για τη δουλειά της και εγώ ήθελα να της πω για τα προσωπικά. Κάποια στιγμή εύχομαι να τα πούμε και από κοντά. Πολύ ήσυχη η ενέργειά τους ως οικογένεια, πολύ ήρεμοι» εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε  εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!