GOSSIP

Η Σοφιάνα Αβραμάκη είχε γενέθλια και οι πρώην... Survivors μαζεύτηκαν [βίντεο]

Τα 27α γενέθλιά της γιόρτασε η Σοφιάνα Αβραμάκη και στο πάρτι της είδαμε ένα μίνι... reunion πρώην παικτών του Survivor.

Από τη Θωμαίδα και τον Τάλα, μέχρι τη Βρισηίδα και τον Σπύρο πολλοί παίκτες του φετινού Survivor αλλά και ο Κώστας Παπαδόπουλος που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης την προηγούμενη σεζόν.
Όλοι τους μίλησαν και για τα σενάρια που τους θέλουν να έχουν υπογράψει με το Survivor All Star, ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος, δεν έκρυψε το πόσο τον ενόχλησε το γεγονός πως ο "Ντάνος" πρόσφατα είπε πως ο Σάκης Κατσούλης είναι για αυτόν ένας άγνωστος.


« Τον Ντάνο δεν τον τιμά να λέει ότι δεν ξέρει τον Σάκη Κατσούλη, τον νικητή του Survivor 4. Η παραγωγή που σου έχει κάνει διάσημο και σου έχει δώσει ψωμί να φας, δεν το αναγνωρίζεις. Πώς μπορείς να μην το παρακολουθείς; Είχε βουίξει ο τόπος με τον Σάκη Κατσούλη, έφτανε 60% τηλεθέαση το Survivor 4 και ο Ντάνος δεν έχει ακούσει το όνομα του Κατσούλη;», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε στη συνέχεια: «Δεν μπορώ να πω αν θα είναι ο Σάκης και η Μαριαλένα. Ο Τριαντάφυλλος δεν θα έπρεπε να πάρει αυτά τα λεφτά. Όλοι πρέπει να πάρουν τα ίδια λεφτά. Ο Ντάφυ είναι διάσημος τραγουδιστής, αλλά εγώ είμαι πολύτεκνος. Η δική μου θυσία είναι μεγαλύτερη από του Ντάφυ».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις των πρώην Survivors που είδαμε σήμερα στην εκπομπή Πρωινό Μας
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!