GOSSIP

O James Καφετζής είχε γενέθλια και δείτε τί είπε για το Survivor All Star

Τα 26α γενέθλιά του γιόρτασε χθες βράδυ παρέα με φίλους ο James Καφετζής και ο πρώην παίκτης του Survivor, έκανε και δηλώσεις για τις σχέσεις του με πρώην συμπαίκτες του και με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Τζέιμς γιόρτασε παρέα με φίλους και έσβησε ένα κεράκι - ερωτηματικό στην όμορφη τούρτα του (την έφτιαξε ο Κώστας Παπαδόπουλος ο γνωστός... ζαχαροπλάστης - πρώην παίκτης του Survivor), ενώ δέχτηκε αμέτρητες ευχές στα social media.


Παράλληλα έκανε και δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Τσιμτσιλή λέγοντας: «Εγώ δεν θα πάω στο Survivor All-Star, αλλά θα γίνει. Μου έχει γίνει μήνυση από την Ατζούν Media. Είναι κάτι που δεν έχει λυθεί, αλλά όλα λύνονται» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, σε περίπτωση απόσυρσης της μήνυσης, να τον δούμε τελικά να παίρνει μέρος στο show.

Παράλληλα, ο Τζέιμς Καφετζής απάντησε για τις σχέσεις του σήμερα με τον Τριαντάφυλλο: «Από το Survivor o Τριαντάφυλλος είναι ο μοναδικός που έχω κρατήσει καλές επαφές. Μιλάμε αρκετά συχνά. Μιλάμε μαζί περισσότερο απ’ όσο μιλούσαμε με την πρώην κοπέλα μου».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!