TV BITS

Love Island: Οι Αλέξανδρος και Κλαούντια αποχώρησαν λίγο πριν το τελικό

Ένα ακόμη ζευγάρι κλήθηκε να αποχωρήσει από τη βίλα του Love Island έχοντας καταφέρει να φτάσει μια ανάσα πριν το μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι αγάπης, που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 3/11, η αποχώρηση της Κατερίνας και του Παναγιώτη ήταν το βασικό θέμα συζήτησης ανάμεσα στην Αναστασία, τη Νίκη, τον Φάνη και τον Γιώργο Γ. μέχρι την ώρα που ξεκίνησε το stage game.

Στο παιχνίδι οι Islanders έπρεπε να αναγνωρίσουν τα ταίρια τους δια της αφής. Όλοι τα κατ'αφεραν με εξαίρεση τον Αλέξανδρο Κ. που μπέρδεψε τη Χριστίνα με τη Νίκη. Στην αστοχία του βοήθησε και η Νίκη η οποία προσπάθησε να τον μπερδέψει κάνοντας πλάκα. Ωστόσο ο Αλέξανδρος Κ. το φέρει βαρέως που έκανε λάθος και κατακρίνει τη Νίκη που τον ξεγέλασε αλλά και για τη συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι. 

Η Νίκη εξηγεί στα κορίτσια πως ό,τι έκανε ήταν για πλάκα. Μία παρεξήγηση όμως δημιουργήθηκε ανάμεσα σε εκείνη και την Μαρία, η οποία παράλληλα βρίσκεται σε κόντρα με τον Αργύρη. Ο Αργύρης έχει στεναχωρηθεί που το ταίρι του τον χαρακτηρίζει ανώριμο καθώς θεωρεί πως στα σοβαρά ζητήματα δεν είναι. 

Η Κλαούντια και ο Αλέξανδρος Λ. επιστρέφουν από το ραντεβού τους εκτός βίλας και μαθαίνουν για όσα έχουν συμβεί στη βίλα. Όσο η ώρα περνάει, το θέμα συζήτησης είναι ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει

Και τελικά η Ηλιάνα ανακοίνωσε την αποχώρηση της Κλαούντιας και του Αλέξανδρου

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!