GOSSIP

Ο Μουζουράκης μιλά για τον χωρισμό του έχοντας σε βιντεοκλήση τη μαμά του!

Πρόσφατα δημοσιεύματα αποκάλυψαν πως ο Πάνος Μουζουράκης, έχει χωρίσει με τη σύντροφό του Τζίνα Βαρελά και τώρα ο τραγουδιστής και coach του The Voice, δέχτηκε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες που τον περίμεναν έξω από το θέατρο όπου ανεβαίνει η παράσταση "Σκρουτζ" και ο ίδιος μίλησε με χιούμορ για τις φήμες περί χωρισμού έχοντας μάλιστα τη μαμά του σε βιντεοκλήση!

«Κυκλοφορούν φήμες, κυκλοφορούν πολλές ιώσεις, κυκλοφορούν περίεργοι άνθρωποι στον κόσμο. Εγώ να διαψεύσω; Θα το ανακοινώσω επίσημα στη σελίδα μου στο Instagram. Eίμαι καλά. Αυτό δεν έχει σημασία; Είτε είσαι ελεύθερος είτε σε σχέση σημασία έχει να είσαι καλά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Δηλώνω ότι είμαι καλά. Αυτό δεν έχει την πιο μεγάλη σημασία; Αν ήθελα να μοιραστώ την προσωπική μου ζωή, θα την έβγαζα στα social media».

Την ώρα που ο τραγουδιστής και ηθοποιός έβγαινε από το Μέγαρο Μουσικής είχε μία ταυτόχρονη συνομιλία με τη μητέρα του μέσω βίντεοκλήσης, η οποία δέχθηκε με τη σειρά της ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους. «Εγώ δεν στεναχωριέμαι όταν χωρίζει ο Πάνος, αρκεί να περνάει ο ίδιος καλά» ήταν το σχόλιο της μητέρας του.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!