GOSSIP

Ο Σκουλός αποκάλυψε πως κάποτε η σύζυγός του τον προξένευε σε φίλη της!

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Δημήτρης Σκουλός τη νύχτα της Κυριακής στο πλατό της εκπομπής After Dark και ο γνωστός φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM προχώρησε σε πολλές εξομολογήσεις, τόσο για τη γνωριμία του και το γάμο του με τη σύζυγό του Τζέλα, όσο και για το bullying που βίωσε ως παιδί επειδή ήταν πιο... σκουρόχρωμος!

«Η Τζέλα έχει αναλάβει το διάβασμα της μεγάλης στο σπίτι και είναι αυστηρή. Είναι δέκα χρονών η μεγάλη μας κόρη. Εγώ δεν χαλάω χατίρι. Η Τζέλα δεν θυμώνει εύκολα αλλά είναι πολύ της επανάληψης. Εγώ έχω μάθει στην μεγάλη πως δεν μπορεί ο μπαμπάς να λέει κάτι 15 φορές», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός και συνέχισε:

«Είμαστε μαζί 18 χρόνια και 14 παντρεμένοι. Εγώ είχα ανοίξει μια καφετέρια όσο η Τζέλα ήταν ακόμα στο Γυμνάσιο και ερχόταν εκεί για καφέ. Όταν γνώρισα την Τζέλα προσπάθησε να μου προξενέψει την φίλη της. Εγώ της έδειξα αμέσως ότι ενδιαφέρομαι για την ίδια και της ζήτησα να βγούμε ένα ραντεβού. Ήμασταν μαζί ως ζευγάρι αρκετό καιρό, ωστόσο ζήσαμε μαζί μετά από ένα χρονικό διάστημα, ερχόταν αρχικά κάποια βράδια σπίτι μου. Δεν ζηλεύει ο ένας τον άλλον και ίσως γιατί έχουμε εμπιστοσύνη. Είναι και τι δικαίωμα δίνεις εσύ στον άλλον».

Τα όσα είπε για το bullying

O Δημήτρης Σκουλός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σαν μαθητής ήμουν ήρεμος, άχρωμος, άοσμος και δεν με θυμόταν κανείς. Ήμουν κοντός και πήρα ύψος περίπου δεκαπέντε πόντους σε ένα καλοκαίρι! Δηλαδή είχα πάει σε μια συνάντηση στο λύκειο Νέας Σμύρνης, όπου και πήγαινα, και δεν με θυμόταν κανείς. Εκείνη την περίοδο δεχόμουν συνέχεια bullying λόγω χρώματος. Επειδή είμαι… Καραβόγιαννος, δεν υπάρχει γιατί. Επειδή είμαι λίγο πιο μελαμψός από το κανονικό, το οποίο δεν είναι τερακότα που με κοροϊδεύουν ούτε είναι βάψιμο ούτε κάνω σολάριουμ. Έτσι γεννήθηκα».

«Δεν ήταν εύχολο τότε να το διαχειριστώ. Μου άφησε όμως και ένα καλό σαν κατάλοιπο ότι, επειδή με έλεγαν έτσι όπως με έλεγαν, φρόντισα να κάνω και δύο και τρεις φορές μπάνιο την ημέρα. Τουλάχιστον, έλεγα, με λένε που με λένε έτσι να μην μυρίζω ρε παιδί μου. Δεν κάνω πλάκα, δεν πειράζει όμως, όλα καλά».

«Ήμουν και μικρούλης, ήμουν και κοντούλης, με πλάκωναν και στο ξύλο… Εντάξει, όλα καλά. Θα πω και μια ιστορία! Την τελευταία φορά που βγήκαμε με την σύζυγο μου, την Τζέλα πριν την καραντίνα είχαμε πάει με την Υβόννη Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο. Δίπλα στο τραπέζι καθόταν ένα παλικάρι που το θυμάμαι από το δημοτικό και ήταν από τα παιδιά που με κυνηγούσαν στο διάλειμμα και με χτυπούσαν. Βέβαια τώρα τον περνούσα ενάμιση κεφάλι, μπορεί και δύο. Σηκώθηκα και τον ρώτησα γιατί το έκαναν αυτό και έβαλε τα κλάματα και μου ζήτησε χίλια συγνώμη» πρόσθεσε

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!