GOSSIP

Χώρισε η Σοφία Χατζηπαντελή - «Μου έτρωγε το χρόνο» λέει για τον πρώην της

Η Σοφία Χαζτηπαντελή, το μοντέλο με το μονόφρυδο από την Κύπρο, ετοιμάζεται για την τηλεοπτική επιστροφή της στο GNTM και η ίδια αποκάλυψε πως πλέον είναι single, καθώς μάλλον δεν έχει χρόνο για έρωτες.

Σε ένα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων του GNTM, η Σοφία Χατζηπαντελή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη και, μεταξύ άλλων, έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της.

Το μοντέλο ανήκει εδώ και κάποιο καιρό στο κλαμπ των singles, μιας και χώρισε από τον επί χρόνια σύντροφό της, Ζαχαρία. Η ίδια εξήγησε πως αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση της, καθώς ο αγαπημένος της τής «έτρωγε» πολύ χρόνο κι εκείνη ήθελε να αφοσιωθεί στη δουλειά της.

«Ο Ζαχαρίας είναι υπέροχος και πολύ υποστηρικτικός μαζί μου. Είμαι 25χρονών και ποτέ μου δε θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τη δουλειά μου και τα όνειρά μου. Νόμιζα ότι ο Ζαχαρίας μου τρώει πολύ χρόνο – το λέω με αγάπη – οπότε τώρα είμαι μόνη μου γιατί θέλω να εστιάσω και να αφοσιωθώ στην καριέρα μου», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Χατζηπαντελή.

Δείτε εδώ τα όσα είπε

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!