GOSSIP

Έξαλλος έγινε ο Καράβας με την Καγιά και αποχώρησε από το πλατό [βίντεο]

Τις τελευταίες ημέρες ακούγονταν έντονα η φήμη πως η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας είχαν έναν επικό καβγά στα γυρίσματα του GNTM και μάλιστα πρόσφατα η ίδια η Καγιά είχε παραδεχτεί πως υπήρξε τέτοιο συμβάν και το βράδυ της Τρίτης 8/11 το είδαμε και στην τηλεόραση!

Στο χθεσινό επεισόδιο τα κορίτσια πόζαραν σε γήπεδο ποδοσφαίρου και όταν έφτασε η ώρα της κριτικής των φωτογραφιών τους, ήταν φανερό πως οι Καράβας και Καγιά δεν συμφωνούσαν σε τίποτα!
Ο δυο τους κοντράρονταν και διαφωνούσαν σχεδόν σε κάθε φωτογραφία διαγωνιζόμενης, έχοντας εντελώς αντίθετες απόψεις.

Κάποια στιγμή με αφορμή μια φωτογραφία παίκτριας που πόζαρε ως τερματοφύλακας, ήρθε και η τελική... σύγκρουση των δύο κριτών, αφού στον Καράβα η πόζα άρεσε πολύ και στη Βίκυ καθόλου!

Τότε ο Γιώργος Καράβας σηκώθηκε και έφυγε από τη θέση του - μάλλον για να ηρεμήσουν τα πνεύματα- ωστόσο τον ακούσαμε να ζητάει από την παραγωγή ένα ποτήρι νερό. Λίγα δευτερόλεπτα μετά επέστρεψε στη θέση του αφού η Καγιά είχε ρωτήσει: «Τι έγινε τώρα;».

«Το ήπιες το νεράκι σου εντάξει; Πάμε παρακάτω;», είπε λίγο μετά η Βίκυ Καγιά.

Λίγη ώρα μετά, ο κριτής είπε στην παρουσιάστρια ότι τον στενοχώρησε πολύ το γεγονός ότι του είπε ότι προσπαθεί να επιβληθεί.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!