TV BITS

Πρωινό Μας: Η Έλενα Χριστοπούλου γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της [βίντεο]

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Κατερίνα Χριστοπούλου και η Φαίη Σκορδά μαζί με όλους τους συνεργάτες της εκπομπής Πρωινό Μας, της ετοίμασαν μια πολύ όμορφη έκπληξη.

Η Φαίη Σκορδά, εμφανίστηκε κρατώντας μια τούρτα στο χέρι και  ευχήθηκε στην γνωστή μάνατζερ: «Χρόνια πολλά σε ένα κορίτσι που μπορεί να δείχνει ότι δεν μασάει πουθενά.. αλλά πραγματικά η ψυχή της είναι η πιο ευαίσθητη που υπάρχει. Και όλο αυτό που προσπαθεί να περάσει δεν μας αγγίζει εμάς που ξέρουμε να ξεχωρίζουμε καλύτερα τους ανθρώπους. Η δοτικότητα σου και η ευαισθησία σου είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει. Καμία φορά θέλεις να φαίνεσαι πολύ αντράκι».

Η Έλενα Χριστοπούλου με την σειρά της ευχαρίστησε την Φαίη Σκορδά συγκινημένη για τις όμορφες ευχές της ενώ τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι την πρώτη φορά η Έλενα Χριστοπούλου του φάνηκε πολύ αυστηρή αλλά μετά που την γνώρισε κατάλαβε πόσο γλυκιά και τρυφερή είναι.

Για την ιστορία, μολονότι on air δεν έγινε καμιά αναφορά στην ηλικία της, η Έλενα είναι 47 ετών, αφού γεννήθηκε  στις 9/11/1975

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!