GOSSIP

Σοκάρουν τα όσα κατέθεσε σήμερα η Παυλίδου στο δικαστήριο

Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου και ο συνάδελφός της Μάνος Παπαγιάννης συναντήθηκαν σήμερα Τετάρτη 9/11 στα δικαστήρια, μετά την αναβολή της δίκης για το περιστατικό που καταγγέλθηκε πως έγινε στα καμαρίνια του θεάτρου «Χυτήριο» το 2018, όταν ανέβαινε η παράσταση «Πετάει, πετάει».

Η Σοφία Παυλίδου, που κατηγορεί τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό, κατέθεσε στο δικαστήριο τη δική της εκδοχή  για όσα έγιναν εκείνο το βράδυ, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα». Η περιγραφή της σοκάρει.

«Πάνω στη σκηνή λόγω του ότι δεν έκανα μια κίνηση και αναγκάστηκε ο κύριος Παπαγιάννης να τη συμπληρώσει μόνος του, μετά το τέλος της παράστασης ανέβηκα στο καμαρίνι και μου είπε “Σοφία γιατί δεν έκανες την κίνηση;” Μου είπε “θα σου γ@μ@σω ό,τι έχεις και δεν έχεις, δε θα μου κόβεις εμένα τις σκηνές”.

Μετά από λίγα λεπτά ήρθε ημίγυμνος, ξυπόλητος και με έπιασε από τον λαιμό και με πέταξε πίσω και έπεσα και χτύπησα πάνω πάνω σε μια καρέκλα. Ανέβηκε ο κύριος Καλυβάτσης, τον πήρε και τον κατέβασε κάτω. Η Κόνι ήταν εκεί καθ’όλη τη διάρκεια και του φώναζε “τι κάνεις”», ανέφερε αρχικά η Σοφία Παυλίδου μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Και συνέχισε λέγοντας πως οι φίλοι της που είχαν έρθει για να δουν την παράσταση τη μετέφεραν στο νοσοκομείο: «Απ΄έξω ήταν τρεις φίλοι μου, που ήρθαν να δουν την παράσταση και με πήγαν στο Ασκληπιείο Βούλας. Δεν δέχτηκα ποτέ ούτε τηλεφώνημα, ούτε πως είσαι, ούτε από εκείνον, ούτε από τη σύζυγό του. Όσο ήμουν πεσμένη κάτω μου φώναζε “θα σε γ@μ@σω π@λιοπ@α. Εμένα δε μου κλείνει κανένας την πόρτα”.

Πήρα αμέσως την κυρία Παναγοπούλου. Της είπα ότι δέχτηκα επίθεση και δε μπορώ να συνεχίσω σε αυτή την παράσταση. Ο κατηγορούμενος πήγε κανονικά την επόμενη μέρα στο θέατρο και εκείνος και η σύζυγός του, χαμογελαστοί και δεν υπήρχαν εκδορές. Μετά το τέλος της παράστασης μαζεύτηκαν όλοι να συζητήσουν το περιστατικό. Η κυρία Παναγοπούλου του ζήτησε να πει “συγγνώμη” και είπε “δε ζητάω συγγνώμη”».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!