GOSSIP

«Χείμαρρος» η Πετρογιάννη κατά της Σπυροπούλου - Δείτε όσα είπε [βίντεο]

Μια μεγάλη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Πετρογιάννη και είδαμε τη ρεπόρτερ να δίνει δημόσια απαντήσεις στην παρουσιάστρια.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, μιλώντας στο Πρωινό, ανέφερε τα παρακάτω για το ανεξέλεγτο πινγκ-πονγκ, που διαδραματίστηκε στο Twitter,με πρωταγωνίστριες την ίδια και την εγκυμονούσα παρουσιάστρια: «Έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους Έλληνες παρουσιαστές αυτά τα 20 χρόνια που κάνω την δουλειά. Ποτέ δε χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω κάποιον ή να βγω εγώ μπροστά. Το γνωρίζουν όλοι αυτό. Απλά ρωτήστε τους».

Στο σημείο εκείνο Φωτεινή Πετρογιάννη συγκινήθηκε, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας της είπε να μην στεναχωριέται: «Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη. Δεν ισχύει αυτό που είπε ότι ο άνθρωπος που δεν είναι πια στη ζωή και ήταν πατέρας φίλης μου καθάριζε για εμένα ανθρώπους. Πάντα μου έλεγε ότι θα δουλεύεις με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιείς το όνομά μου. Παράσημο για εμένα είναι τα μηνύματα των συναδέλφων μου που λαμβάνω από χθες» ανέφερε κλείνοντας τις δηλώσεις της.
 


Η πρώτη τοποθέτηση της δημοσιογράφου στο MEGA Καλημέρα 
H Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε με τον Κώστα Τσουρό, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν, και ο δημοσιογράφος μετέφερε τα λόγια της στον αέρα της πρωινής εκπομπής του MEGA.

«Η Φωτεινή είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη… Αρχικά μου είπε ότι πήρε τηλέφωνο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόσο αργά, γιατί εκείνη την ώρα έγραφε στο twitter. "Αφού δεν απάντησε στο τηλέφωνο, της απάντησα στο twitter. Όλα όσα γράφει για μένα είναι ψέματα. Είχα μια φιλία η οποία ποτέ δε λειτούργησε σε βάρος κάποιου" είναι τα ακριβή της λόγια» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!