GOSSIP

Η Σοφία Μουτίδου νοσεί με κορωνοϊό και μιλά για "γκαντεμιά" [βίντεο]

Πριν από λίγες ημέρες έκανε πρεμιέρα η stand up comedy θεατρική παράσταση της ηθοποιού Σοφίας Μουτίδου, αλλά η ίδια δεν πρόλαβε να χαρεί την επιτυχία που σημείωνε, καθώς βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και αναγκάστηκε να αναβάλει τις εμφανίσεις της στο θέατρο.

Η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media μέσα από το οποίο γνωστοποίησε την είδηση, παράλληλα όμως, ανακοίνωσε τις αλλαγές που δημιουργούνται στις θεατρικές παραστάσεις της

«Καλησπέρα από τα κεντρικά της γκαντεμιάς. Σας μιλάει η πρέσβειρα. Έχω covid. Με τρεις sold out παραστάσεις στο Θέατρο Βεργίνα. Την υγειά μας να έχουμε να κάνουμε sold out και να μην μπορούμε να τα κάνουμε μετά[...] Δεδομένου ότι είμαι θετική από εχθές Πέμπτη 10/11 και σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που μου δείχνετε γεμίζοντας τα θέατρα κι εγώ ας πούμε σας σέβομαι και δεν έρχομαι. Γιατί τέτοιος άνθρωπος είμαι εγώ Κατάλαβε, κολλάω COVID τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Μπορώ να μείνω 7 μήνες άνεργη χωρίς COVID και με το που έρχεται δουλειά να κολλάω. Για μαθήματα γκαντεμιάς, στο βίντεο της Δευτέρας."»αναφέρει η Σοφία Μουτίδου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!