GOSSIP

Ο Κανάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά στο γιο του και... έλιωνε από αγάπη [βίντεο]

Ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς Βινύλιο προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 11/11 και την ίδια μέρα έτυχε να έχει τα γενέθλιά του ο γιος του Αντώνη Κανάκη και ο παρουσιαστής με ένα δημόσιο μήνυμά του, έδειξε σε όλους την απέραντη αγάπη που τρέφει για το αγοράκι του.

Το χθεσινό Βινύλιο, ήταν αφιερωμένο στα πιο επιτυχημένα ντουέτα των 90s, και ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να στείλει τις πιο θερμές του ευχές στο πλέον αγαπημένο του πρόσωπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης επέλεξε να ευχηθεί δια αέρος στον γιο του που είχε τα γενέθλιά του. «Θα μου επιτρέψετε να ευχηθώ Χρόνια Πολλά στο αγόρι μου! Τζονάρα μου! Αγόκο μου! Σήμερα γίνεται τριών χρονών ρε παιδιά, τριών χρονών γίνεται ο Τζονάρας και όπου να ‘ναι η Ευγενία μας γίνεται 6 χρονών. Κάποιος μας κάνει πλάκα με τον χρόνο. Ο χρόνος μάς κάνει μια μικρή πλάκα» τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια, φορώντας το πιο γλυκό του χαμόγελο απευθυνόμενος στην κάμερα, ο Αντώνης Κανάκης πρόσθεσε τα εξής. «Αγόκο μου σε αγαπάω ως τον ουρανό! Ξέρεις τώρα, ο μπαμπάς προσπαθεί να μην γίνει ιδιαίτερα σαχλαμάρας στον αέρα. Δεν τα καταφέρνει και πολύ συχνά».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!