GOSSIP

Μαίρη Βυτινάρος: «Όταν ξεκίνησα το μόντελινγκ μου έλεγαν πως είχα καμπύλες»

Η Μαίρη Βυτινάρος, το μοντέλο με καταγωγή από την Ελλάδα και καριέρα στην Αυστραλία και στο εξωτερικό, που φέτος συμμετέχει στο team συνεργατών του GNTM ως coach, παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό Gala και τον δημοσιογράφο Κώστα Μπουρούση.

Το διεθνούς φήμης μοντέλο μίλησε για τα πρώτα βήματα στον χώρο αλλά και για τα σχόλια που άκουσε στο ξεκίνημα του.

Στο μόντελινγκ πώς μπήκες;
Απ’ όταν ήμουν 14 ετών ατζέντηδες προσέγγιζαν τη μητέρα μου και της έλεγαν πως έπρεπε να δουλέψω ως μοντέλο. Ομολογώ ότι τότε μας φαινόταν αρκετά περίεργο. Παρ’ όλα αυτά, έκανα περίπου δέκα δουλειές. Στα 17 μου το ξανασκέφτηκα, πήγα σε ένα από τα πρακτορεία που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον και τελικά είδα ότι το να ποζάρω είναι κάτι πολύ φυσικό για μένα. Μ’ αρέσει να είμαι μπροστά στον φακό.

Υπήρξες κοινωνικό παιδί δηλαδή;
Καθόλου. Ήμουν πολύ ήσυχη, ντροπαλή, επιμελής με τα μαθήματα, σχεδόν nerd. Όλη την ώρα κοκκίνιζα από ντροπή. Αλλά τώρα είμαι αλλιώς. Και νομίζω ότι το μόντελινγκ με βοήθησε να γίνω εξωστρεφής. Αναγκάστηκα.

Έφυγα μικρή από την Αυστραλία και βρέθηκα μόνη να ταξιδεύω στον κόσμο. Πήγα στο Λονδίνο, στη Γερμανία, στο Μαϊάμι, στη Νέα Υόρκη και κατέληξα για ένα χρόνο στο Λος Άντζελες.

Είναι δύσκολο για μια αρχετυπικά ωραία γυναίκα, ψηλή, αδύνατη, ξανθιά, να υπάρχει στο μόντελινγκ σε μια εποχή που όλοι αναζητούν το diversity;


Αν το καλοσκεφτείς, σε καθέναν μας υπάρχει το στοιχείο του diversity. Σε μένα, ας πούμε, το diverse στοιχείο θα μπορούσε να είναι η ηλικία μου. Είμαι 30 χρονών και ακόμα συνεχίζω να δουλεύω, κόντρα στην πεποίθηση ότι το μόντελινγκ έχει ημερομηνία λήξης.

Θυμάμαι όταν ξεκίνησα να μου λένε ότι είχα καμπύλες, ότι είχα μεγάλο στήθος, μεγάλους γοφούς. Τώρα βλέπω πως η αποδοχή στους διαφορετικούς σωματότυπους είναι μεγαλύτερη. Και χαίρομαι που πηγαίνουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!