GOSSIP

Μάθαμε τί τελικά συμβαίνει με τη βίλα του Γιώργου Μαρίνου στο Νέο Βουτζά

Τα τελευταία χρόνια επικρατεί μεγάλο μυστήριο, σχετικά με το τί συμβαίνει με το Γιώργο Μαρίνο, πως είναι στην υγεία του, γιατί έχει επιλέξει να κόψει κάθε επαφή με φίλους και συναδέλφους του όπως η Άννα Φόνσου και τί ισχύει με την πανάκριβη βίλα που κάποτε είχε αποκτήσει ο Γιώργος Μαρίνος στο Νέο Βουτζά.

Συγκεκριμένα είχαμε ακούσει ακόμα και να διατυπώνονται κατηγορίες και υπονοούμενα πως κάποιοι φροντίζουν να απομακρύνουν τον ηθοποιό από τους οικείους του για να καρπωθούν την περιουσία του και πολλές φορές αναφέρθηκε και η συγκεκριμένη βίλα.


Τελικά σήμερα στην εκπομπή Πρωινό, μάθαμε πως το σπίτι έχει πουληθεί και μάλιστα η πώληση έχει γίνει πριν από 10 χρόνια!


«Η βίλα έχει πουληθεί περίπου εδώ και δέκα χρόνια. η αγοραπωλησία έγινε με άκρα μυστικότητα. Τώρα μένει ένα ζευγάρι. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν έχουν κάνει μεγάλες αλλαγές στον εξωτερικό χώρο. Ένας λόγος που ο Γιώργος Μαρίνος πήρε την απόφαση να το πουλήσει ήταν και η ληστεία που είχε γίνει υπό την απειλή όπλου το 2012», ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!