GOSSIP

Και η Μιμή Ντενίση ετοιμάζει συνεργασία με το Netflix; Δείτε τί είπε

Πρόσφατα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι συνεργάτες του στην τηλεοπτική σειρά Maestro, πανηγύρισαν την σύναψη συμφωνίας με το Netflix και τώρα μάθαμε πως και η Μιμή Ντενίση πιθανά να κλείσει μια ανάλογη συμφωνία με τη γνωστή ψυχαγωγική πλατφόρμα.

Συγκεκριμένα η Μιμή Ντενίση, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, στο Ωδείο Αθηνών, σε εκδήλωση που έγινε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας και ρωτήθηκε για το αν υπάρχει πιθανότητα να δούμε και το δικό της τηλεοπτικό και κινηματογραφικό project την ταινία - εποχής "Σμύρνη μου Αγαπημένη" να προβάλλεται από το Netflix.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ok.gr όταν η Μιμή Ντενίση ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν έχει κάνει επαφές με την παγκόσμια πλατφόρμα, η ίδια απάντησε στη δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση: «Εσύ τι λες;». 


Στη συνέχεια μάλιστα ξεκαθάρισε πως πρέπει να ολοκληρωθεί η προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους και μετά να γίνει η όποια συμφωνία.

H Μιμή Ντενίση στην ίδια εκδήλωση, παραχώρησε και μια πιο εκτενή συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας και αναφέρθηκε ξανά στο Netflix, αλλά και στη δική της συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!