GOSSIP

Ο Πάνος Καλίδης εξηγεί γιατί αποχώρησε ξαφνικά από το σχήμα με τη Στανίση

Ο 44χρονος τραγουδιστής Πάνος Καλίδης, γέννησε πολλά ερωτηματικά όταν αιφνίδια ανακοίνωσε την αποχώρησή του από γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας όπου και εμφανίζονταν μαζί με την Κατερίνα Στανίδη από τις 30 Σεπτεμβρίου και ο ίδιος σήμερα θέλησε να δώσει κάποιες εξηγήσεις.

Με τα ακόλουθα λόγια ο ίδιος αποκάλυψε χθες την είδηση μέσω μιας ανάρτησης στα social media:  «Θα ήθελα να σας ανακοινώσω επίσημα τη λήξη της συνεργασίας μου με το Εμπατή North Live Stage. Αιτία αυτής της εξέλιξης αποτελεί η μη τήρηση σημαντικών συμφωνιών, ολοκληρώνοντας έτσι πρόωρα ένα μουσικό ταξίδι που ανυπομονούσα να ζήσω μαζί σας» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο τραγουδιστής, αφήνοντας αιχμές.

Η εκπομπή  της Καινούργιου και ο Γιάννης Πουλόπουλος επικοινώνησε με την Κατερίνα Στανίση, με την οποία συνεργαζόταν ο Πάνος Καλίδης, και ζήτησε τη δική της τοποθέτηση επί του θέματος. «Κι εγώ τώρα το έμαθα. Δεν ξέρω τι έγινε, πραγματικά. Δόξα τω Θεώ πήγαμε παραπάνω καλά απ’ όσο νομίζαμε. Αποκλείω να είχε διαφορές με συνάδελφο» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια, ο Πάνος Καλίδης εμφανίστηκε ζωντανά μέσω Skype στην εκπομπή, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο. «Το μήνυμα που ανέβασα το ανέβασα σε συνεννόηση με την εταιρεία μου τη Heaven. Δεν ήθελα να δώσω έκταση, ούτε περισσότερη ούτε λιγότερη. Δεν κάνει καλό σε κανέναν, ούτε σε μένα ως καλλιτέχνη ούτε και στην επιχείρηση. Η μη τήρηση συμφωνιών έχει να κάνει με νέα δεδομένα πάνω στον τρόπο εργασίας μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

«Είχαμε ξεκινήσει χωρίς την κυρία Στανίση, με άλλους χρόνους και άλλο χρηματικό ποσό πριν ενάμιση μήνα» κατέληξε ο Πάνος Καλίδης.

Δείτε εδώ τα όσα είπε

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Panos Kalidis (@panoskalidis)

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!