GOSSIP

Οργισμένη η Κορομηλά μετά τα όσα ακούγονται για την "Κιβωτό"

Οι σοκαριστικές καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και της τηλεόρασης τα τελευταία 24ωρα προκαλώντας την οργή, τη θλίψη και την «παγωμάρα» του κόσμου. Ανάμεσα σε αυτούς που αντιδρούν ήταν και η Ρούλα Κορομηλά

Ένας 19χρονος, που μεγάλωσε μέσα στις δομές του ΜΚΟ, κατήγγειλε στο Τμήμα Ανηλίκων πως τελευταία δύο χρόνια είχε υποστεί βάναυση συμπεριφορά και ασέλγεια σε βάρος του.

Ακολούθησαν κι άλλες δύο καταγγελίες από δύο ακόμη ανήλικα αγόρια για σεξουαλική κακοποίηση από ένα -όπως ισχυρίστηκαν- συγκεκριμένο πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας.

Ο πατέρας Αντώνιος, ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου, εξέφρασε την θλίψη του μετά τις καταγγελίες αναφέροντας μάλιστα στον Alpha πως ενημερώθηκε μέσα από τα δημοσιεύματα.

«Είμαι πολύ θλιμμένος και στενοχωρημένος. Εμείς έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας, 25 ολόκληρα χρόνια, στο παιδί που είναι σε ανάγκη κι έχει κίνδυνο. Όσον αφορά στη συγκεκριμένη υπόθεση, το μάθαμε μέσα από ένα δημοσίευμα και τίποτα άλλο δεν γνωρίζω», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Πατέρας Αντώνιος.

 

Κιβωτός του Κόσμου – Οι επώνυμες αντιδράσεις

Μετά τις πρώτες καταγγελίες ο καλλιτεχνικός κόσμος, αλλά και τα πρόσωπα της τηλεόρασης, ξέσπασαν μέσα από το διαδίκτυο και τον τηλεοπτικό αέρα.

Η παρουσιάστρια του Mega παρακολουθώντας σοκαρισμένη τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης, έκανε το δικό της σχόλιο στο twitter αποκαλύπτοντας μάλιστα για πρώτη φορά πως στο παρελθόν στήριζε οικονομικά την Κιβωτό του Κόσμου.

«Στήριζα την Κιβωτό του Κόσμου έμπρακτα από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης της, πληρώνοντας ακόμα και τα ενοίκια του χώρου κι υποστηρίζοντας τα παιδιά με κάθε τρόπο. Αν όσα τραγικά ,αποτρόπαια έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας που αφορούν τα παιδιά ισχύουν, νοιώθω οργή και απογοήτευση» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

«Είμαι συντετριμμένη πραγματικά γιατί αυτή τη δομή τη στήριξα πριν από αρκετά χρόνια και λυπάμαι που θα το πω στον αέρα αλλά πλήρωνα εγώ τα ενοίκια. Ήμουν κάθε Κυριακή εκεί, τρώγοντας με τα παιδιά», δήλωσε λίγες ώρες αργότερα η Ρούλα Κορομηλά σε επικοινωνία με το Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!