GOSSIP

Η ηθοποιός Ιζαμπέλα Φούλοπ δέχτηκε πρόταση γάμου - έκπληξη [βίντεο]

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης της εθνικής πόλο, Γιώργος Δερβίσης έκανε την πιο ρομαντική έκπληξη στην σύντροφό του, την ηθοποιό Ιζαμπέλα Φούλοπ, που βλέπουμε σε σειρές όπως η Γη της Ελιάς. Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια θα ενώσει τις ζωές του.

Η νεαρή ηθοποιός και κόρη του γνωστού Ούγγρου εικαστικού, Τίμπορ Φούλοπ, γιόρτασε εχθές το βράδυ τα γενέθλιά της, όμως μια μεγάλη έκπληξη την περίμενε, καθώς ο γνωστός πολίστας γονάτισε μπροστά της και της έκανε την πιο όμορφη πρόταση γάμου.

Φυσικά δίπλα τους ήταν και οι καλοί τους φίλοι και συνεργάτες από τη «Γη της Ελιάς». Ανάμεσα τους ο Σπύρος Νικολαΐδης, η Ιφιγένεια Τζόλα, ο Λίαμ Άιρλαντ, ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο Μανώλης Κλωνάρης και ο νέος coach του GNTM, Χρήστος Μπίρμπας.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και στηρίζουν ο ένας τον άλλον από την αρχή της σχέσης. Η Ιζαμπέλα μάλιστα ήταν στο πλευρό του καλού της σε όλη την προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του «Τόκιο 2020», όπου η εθνική ομάδα ανδρών στο πόλο κέρδισε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!