GOSSIP

Τα παιδιά του Γιάννη Πλούταρχου στόλισαν ένα υπέροχο δέντρο [εικόνες]

Καθώς πλησιάζουν πλέον τα Χριστούγεννα, πολλοί celebrities, έσπευσαν, ειδικά φέτος, να στολίσουν από πολύ νωρίς τα σπίτια τους, αλλά ειδικά στο σπίτι του δημοφιλούς τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου, τα παιδιά του ήταν αυτά που πήραν την πρωτοβουλία να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι.

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τη σύζυγό του, Μαρία Παπαδοπούλου. Έχουν αποκτήσει μαζί πέντε παιδιά, την Κατερίνα, το Γιώργο, την Ελεωνόρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο.

Μάλιστα, η Κατερίνα και ο Γιώργος ακολουθούν τα βήματα του πατέρα τους στο τραγούδι και το μέλλον τους στον καλλιτεχνικό χώρο φαίνεται λαμπρό.

Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, Ελεονώρα δημοσίευσε πρόσφατα μερικά insta stories και μας έδειξε πώς στόλισαν φέτος το δέντρο τους.

Μαζί λοιπόν με τα αδέρφια και τη μητέρα της γέμισαν το δέντρο με μπάλες, λαμπάκια και παιχνίδια και το αποτέλεσμα είναι παραμυθένιο και άκρως εντυπωσιακό.

Η Ελεονώρα έγραψε με τρόπο χιουμοριστικό στη φωτογραφία του χριστουγεννιάτικου δέντρου: «Το καθιερωμένο απλό λιτό και απέριττο».

Ενώ παράλληλα, μας έδειξε μερικές σπάνιες φωτογραφίες από το σαλόνι τους, που όπως φαίνεται έχει μια κλασική αισθητική και είναι αρκετά ευρύχωρο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!