GOSSIP

Η Κατσαφάδου "πάγωσε" τη μεταβίβαση του σπιτιού της στην Κιβωτό του Κόσμου

Καθώς συνεχίζονται οι καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου, μακραίνει και η λίστα των celebrities που τώρα μαθαίνουμε πως στήριζαν οικονομικά το συγκεκριμένο Ίδρυμα / ΜΚΟ και τώρα έχουν σοκαριστεί.

Έτσι για παράδειγμα μάθαμε πως η Ρούλα Κορομηλά για χρόνια πλήρωνε ενοίκια για τη στέγαση μιας δομής της συγκεκριμένης ΜΚΟ, ενώ τώρα αποκαλύφθηκε πως η επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου, σκόπευε να κάνει δωρεά στη Κιβωτό του Κόσμου ένα σπίτι.


Συγκεκριμένα, η ιδιοκτήτρια brand καλλυντικών και αλυσίδας καταστημάτων, αποκάλυψε μέσω social media πως είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες να δωρίσει το σπίτι της αλλά τώρα έχει "παγώσει" τα πάντα, όμως φρόντισε παράλληλα να τονίσει πως βρισκόταν και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών.


Πιο συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας έγραψε:

«Τις τελευταίες μέρες αισθάνομαι συντετριμμένη και νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το θέμα που αφορά στην Κιβωτό του Κόσμου.Το τάμα μου και το μεγαλύτερό μου όνειρο, ήταν και παραμένει, να χαρίσω το σπίτι μου σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη και ειδικά στα ορφανά παιδιά.

Με τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, πάγωσε η ψυχή μου πρωτίστως και φυσικά η μεταβίβαση του σπιτιού μου. Παραμένω πάντα στη διάθεση των παιδιών και ανοίγω την αγκαλιά μου σε όλα εκείνα τα πλάσματα που αξίζουν ΜΟΝΟ αγάπη, στοργή και προστασία».

Δείτε την ανάρτησή της

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!