GOSSIP

Δείτε τί αποκάλυψε η Μελέτη για τη Μενεγάκη

Το τελευταίο διάστημα, η Ελένη Μενεγάκη, σχολιάστηκε πολύ και ποικιλοτρόπως εξαιτίας των όσων συνέβησαν με το συνεργάτη της Δημήτρη Ουγγαρέζο και σήμερα η Ελεωνόρα Μελέτη, αποκάλυψε κάτι που δεν είχε ξαναπεί, το οποίο συνέβη την εποχή που η ίδια κλήθηκε να αναλάβει πρωινή εκπομπή ως "διάδοχος" της Μενεγάκη σε γνωστό κανάλι.

Συγκεκριμένα η εκπομπή της Μελέτη αναφέρθηκε στην αποκάλυψη που έκανε η Μενεγάκη, πως αύριο Παρασκευή θα φιλοξενήσει στην εκπομπή της την Ρούλα Κορομηλά: «Από πάντα την παρακολουθούσα, με ενδιέφερε πως αντιδρούσε, πως έδινε συνεντεύξεις» ειπε η Ελένη «Η Ρούλα ήταν η πρώτη που έγινε ένα τεράστιο όνομα στην τηλεόραση. Η  Ρούλα ήταν πρωτοπόρος στην τηλεόραση» σημείωσε με θαυμασμό και πρόσθεσε: «Μου φάνηκε απίστευτο που θα συναντήσω την Ρούλα, χαίρομαι πάρα πολύ» και αποκάλυψε «όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαμε η μία το τηλέφωνο της άλλης».

Το σχόλιο της Μελέτη

Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο η Μελέτη είπε:

«Στον ΑΝΤ1, όταν ανέλαβα τον Πρωινό Καφέ, μου λέγανε, εάν δεις έξω στα μπουζούκια την Ελένη Μενεγάκη μην της μιλήσεις, γιατί να μην της μιλήσω; Θα σε φέρει σε δύσκολη θέση μπροστά στον κόσμο.

Είχα γαλουχηθεί, προσπαθούσε και ο σταθμός να προστατέψει διάφορα πιθανά ατοπήματα της δικής μου τότε απειρίας και λόγω ότι δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει ένας άνθρωπος που έχει φύγει μετά από τόσα χρόνια από έναν σταθμό, όντως υπήρξαν στιγμές που έμπαινα σε ένα μαγαζί και μέσα ήταν η Ελένη Μενεγάκη.

Έβγαινα στις 4 το πρωί και έπαιρνα τηλέφωνο τους ανθρώπους του ANT1 και έλεγα: Να μπω; Και αν μπω να μιλήσω;», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε εδώ το βίντεο με τα σχόλια της Μελέτη

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!