GOSSIP

Η Ζέτα Δούκα είχε γενέθλια και έκανε ένα μίνι απολογισμό

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πρόσφατα η πρωταγωνίστρια της σειράς Άγρια Γη, η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Δούκα και η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της, να μας δείξει πως πέρασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα με φίλους και την οικογένειά της και έκανε και έναν μίνι απολογισμό.

Η ίδια ανέβασε στο Instagram μια δύο φωτογραφίες από τα γενέθλιά της και μας έδειξε και την όμορφη τούρτα της, ενώ την είδαμε να ποζάρει έχοντας πλάι της την κορούλα της και την ανάρτησή της συνόδευε το ακόλουθο μήνυμα: «49 λοιπόν! Ένα βήμα πριν την πραγματική…ενηλικίωση και το μόνο που μου εύχομαι είναι ανεμελιά και ηρεμία…

Αυτά μου λείπουν, όλα τα άλλα , τα έχω και τα χαίρομαι. Αυτά που ζούμε , μας σοβαρεύουν απότομα, μας παρασοβαρεύουν θα έλεγα , γιατί είναι απαιτητικά και ασύλληπτα καμιά φορά για το νου μας και χρειάζονται την προσοχή και την έγκαιρη δράση μας.

Όμως η ζωή είναι δώρο, το να μεγαλώνουμε είναι προνόμιο και η χαρά και η ευγνωμοσύνη ως εκ τούτου, πρέπει να αναγνωρίζονται και να γιορτάζονται κάθε μέρα! Ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Μου είναι πολύτιμες και αναγκαίες, ιδίως σε αυτή τη φάση της ζωής μου».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!