TV BITS

To μοντέλο που αποχώρησε από το GNTM άκουσε πολύ άσχημα σχόλια

Μια ακόμη αποχώρηση μοντέλου από το GNTM είδαμε το βράδυ της Δευτέρας 28/11 και μάλλον όλοι περίμεναν να ακούσουν το όνομα που τελικά είπε η Καγιά, αφού το μοντέλο που αποχώρησε είχε ακούσει πολύ άσχημα σχόλια για τη φωτογραφία της στη δοκιμασία.

Συγκεκριμένα, στη χθεσινή δοκιμασία τα 10 μοντέλα κρατώντας δύο φωτοσωλήνες, φωτίστηκαν μόνες τους και φωτογραφήθηκαν από τον Πέτρο Τουφεξή, σε ένα σεληνιακό τοπίο, με φουτουριστικά στοιχεία, για την καμπάνια γνωστής εταιρείας κοσμημάτων.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας τα κορίτσια βρέθηκαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα, τον Τάσο Σωφρονίου και τον guest κριτή Φρέντυ Καλομπράτσο για να κρίνουν τις φωτογραφίες τους.

Παρόλα αυτά ένα μοντέλο δεν ενθουσίασε την κριτική επιτροπή με την απόδοσή του, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το GNTM.

Ο λόγος για την Ειρήνη που είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας.

Η Βίκυ Καγιά σημείωσε πως δεν ήταν καθόλου καλή η φωτογραφία της κι ήταν σαν να αλλάζει με το ζόρι λάμπες κι ο guest κριτής από την πλευρά του σχολίασε: «Θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου καλή στιγμή. Θα την πετούσα τη φωτογραφία»

Δείτε  εδώ το βίντεο της αποχώρησης

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!