GOSSIP

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έκανε δηλώσεις μετά το χθεσινό on air ξέσπασμά του

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τα όσα είδαν το πρωί της Δευτέρας οι τηλεθεατές, έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος χθες στην εκπομπή της Χατζίδου και του Παύλου, κατέρρευσε συναισθηματικά και αποχώρησε κλαίγοντας από το πλατό.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην τραυματική εμπειρία που είχε με ιθύνοντα δισκογραφικής εταιρείας στο παρελθόν, αποκαλύπτονας μάλιστα ότι πολλοί νέοι του στέλνουν μηνύματα ότι έχει φερθεί με τον ίδιο τρόπο και στους ίδιους.

Θυμίζουμε πως χθες Δευτέρα, πάνω στην συζήτηση που είχε με τους παρουσιαστές για την παρενόχληση που δέχτηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας τους, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ξέσπασε σε κλάματα και τον είδαμε να φεύγει από το πλατό ενώ έτρεχαν πίσω του για να τον ηρεμήσουν η σύζυγός του Ιλάειρα Ζήση και ο Ετεοκλής Παύλου.

Σήμερα στην ίδια εκπομπή είδαμε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, έχοντας και πάλι πλάι του τη σύζυγό του να κάνει νέες δηλώσεις και να μιλά και για το συμβάν.

«Κατά καιρούς μου έχουν ζητήσει πολλοί άνθρωποι χρήματα, για να κάνουν επιτυχία τα τραγούδια μου. Χρήματα για να μην σταματήσουν την πορεία των τραγουδιών μου, εκβιαστικά δηλαδή τα ζητούσαν» δηλώνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Από την ώρα που φύγαμε από το πλατό πρέπει να έχω λάβει πάνω από 200 μηνύματα. Οι άνθρωποι κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. Υπάρχει ένα σάπιο κατεστημένο από πίσω που κλείνει τις πόρτες σε όποιον δεν συμμορφώνεται» αποκαλύπτει στην κάμερα ο τραγουδιστής.

«Είναι ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας αλλά για να μου στέλνουν νέα παιδιά μηνύματα και να μου λένε προφανώς μιλάς για αυτόν, το έχει κάνει και σε εμάς… ήταν τόσο σιχαμένος ο τρόπος του, τόσο έντονος και σίγουρος ότι θα ανταποκριθώ. Κυριολεκτικά με στρίμωξε» καταγγέλλει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε εδώ τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!