TV BITS

Πρωινό Μας: Μάθαμε ποιος παίκτης του Survivor έγινε πολύ... fit

To ποιοι πέρασαν και ποιοι θα περάσουν από τα εργομετρικά τεστ που κάνει η παραγωγή του Survivor All Star, αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή Πρωινό Μας και μάλιστα μάθαμε πως ένας πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ξαφνικά δείχνει να είναι πολύ πιο καλός στα αγωνίσματα.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ακούσαμε το πρωί της Τρίτης 29/11 μια λίστα από ονόματα, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτές τις μέρες κλήθηκαν ή θα κληθούν από την Acun Medya για να κάνουν εργομετρικά τεστ που θα δείξουν πόσο fit είναι.
Ακούσαμε πολλά ονόματα από την Κατερίνα Δαλάκα μέχρι τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και την Ασημίνα Χατζηανδρέου και το σχόλιο πως όλοι οι πρώην παίκτες του Survivor παραμένουν πολύ fit.


Ωστόσο η ίδια η Φαίη αποκάλυψε πως οι άνθρωποι της παραγωγή του Survivor εντυπωσιάστηκαν με το πόσο πιο καλός είναι αγωνιστικά ένας πρώην παίκτης και αυτός δεν είναι άλλος από τον ζαχαροπλάστη Κώστα Παπαδόπουλο.


Συνεργάτες της Φαίης αναρωτήθηκαν αρχικά αν αναφέρονταν σε κάποιον που ήταν... παλτό και έγινε καλός με τη Φαίη να λέει πως όχι δεν ήταν ποτέ παλτό απλά βελτιώθηκε αγωνιστικά.

Δείτε εδώ όσα αποκάλυψε 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!