MEN'S GUIDE

O Λευτέρης Κιντάτος εξηγεί πως έχασε 80 κιλά [βίντεο]

Ο 41χρονος λαϊκός τραγουδιστής, στιχουργός και συνθέτης Λευτέρης Κιντάτος, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς άντρες, αφού η περίπτωσή του αποδεικνύει πως με θέληση και συνέπεια, μπορεί κανείς να πετύχει μεγάλους στόχους στο κεφάλαιο "αδυνάτισμα".

Ο ίδιος έγινε αρχικά γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του The Voice of Greece όπου έφτασε μέχρι τον τελικό και βρέθηκε στην τρίτη θέση και έκτοτε έχει κάνει πολλές σπουδαίες συνεργασίες όπως αυτή με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.


Για πολλά χρόνια ήταν υπέρβαρος, αλλά ο ίδιος κατάφερε να χάσει 80 κιλά και τον είδαμε να μιλά στην κάμερα της εκπομπής της Μαγγίρα και αναφέρθηκε στα τραγούδια που έχει γράψει, στον γάμο του αλλά και στα κιλά του.

«Παντρεύτηκα, είμαι χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος, ερωτευμένος. Είμαστε μαζί 5-6 χρόνια», ανέφερε ο Λευτέρης Κιντάτος.

«Ήμουν σχεδόν 200 κιλά, είχα φτάσει τα 198, είναι δέκα χρόνια τώρα. Πήρα μια απόφαση κατάλαβα ότι είμαι άρρωστος γιατί αυτός που έχει τόσα κιλά είναι άρρωστος. Πέρασα 2-3 χρόνια με κωλοκύθια, αγγούρια, κοτόπουλο και νερό. Προτείνω όμως σε όποιον θέλει να το κάνει να πάει πρώτα σε έναν ειδικό, εγώ το έκανα μόνος μου, θέλει μεγάλη προσήλωση και είναι πολύ δύσκολο. Έχασα σχεδόν 80 κιλά. Τώρα με τον covid και την διαδρομή καναπές – ψυγείο πήρα καμιά 15αρια κιλά πίσω, πάλι όμως είμαι στον διάδρομο της κατηφόρας», είπε ακόμα ο Λευτέρης Κιντάτος.

Δείτε εδώ το βίντεο 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!