TV BITS

Survivor All Star: Όλα όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός στο Πρωινό Μας

Με το... σταγονόμετρο γίνονται καθημερινά οι αποκαλύψεις για το ποιοι παίκτες θα βρεθούν τελικά στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star και το πρωί της Πέμπτης 1/12 η εκπομπή Πρωινό Μας με τη Φαίη Σκορδά έκανε κάποιες αποκαλύψεις.

Συνεχίζονται τα εργομετρικά τεστ των υποψήφιων παικτών για να δουν σε πόσο καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται και η κάμερα της εκπομπής εντόπισε στο χώρο όπου γίνονται τα τεστ τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό ο οποίος έκανε νέες αποκαλύψεις.


Έτσι μάθαμε πως αν κάποιος παίκτης δεν κάνει πολύ καλό χρόνο στα τεστ κινδυνεύει η συμμετοχή του, καθώς η παραγωγή θέλει οι παίκτες να είναι πολύ δυνατοί αγωνιστικά και να προσφέρουν θέαμα.


Ο ίδιος είπε πως οι παλιοί παίκτες "αντέχουν ακόμα" ενώ σχολίασε πως κάποιοι παίκτες που και ο ίδιος δεν το περίμενε, έχουν έρθει... βελτιωμένοι και κάνουν πολύ καλούς χρόνους.


Επίσης σχολίασε πως τα κορίτσια είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα σε σύγκριση με τα αγόρια και πως είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και θα δούμε πολύ αμφίρροπους αγώνες.

Δείτε εδώ όσα είπε ο Λιανός, αλλά και ο Ασημακόπουλος

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!