GOSSIP

Η Τούνη αποκάλυψε πού θα γεννήσει: στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη

Μολονότι η Ιωάννα Τούνη διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το αγοράκι που θα αποκτήσει με τον αρραβωνιαστικό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, η ίδια συνεχίζει να μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Θεσσαλονίκη όπου είναι το σπίτι της και η επιχείρησή της και στην Αθήνα όπου ζει και εργάζεται ο Αλεξάνδρου.

Η όμορφη μέλλουσα μανούλα, αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που θα γεννήσει, καθώς όπως είναι γνωστό η ‘έδρα’ της είναι στη Θεσσαλονίκη αφού εκεί έχει το σπίτι της αλλά και την επιχείρηση της.

«Με ρωτάτε αν επιτρέπεται να πετάω ακόμη, λοιπόν, επιτρέπεται να είσαι έγκυος και να πετάξεις, αρκεί να έχεις βεβαίωση από τον γιατρό σου ότι είσαι σε θέση να ταξιδέψεις την συγκεκριμένη περίοδο της κύησής σου, οπότε μπορώ και πετάω με το απαραίτητο πιστοποιητικό.

Δεύτερη ερώτηση για το πού θα γεννήσω; Παιδιά με έχετε φάει, μετά από διαπραγμάτευση με τον Δημήτρη θα γεννήσω Θεσσαλονίκη και μόλις πάρουμε το μωράκι γύρω στις 10 μέρες φαντάζομαι θα κατέβουμε Αθήνα με τον Δημήτρη και τον μπέμπη μας», απάντησε η ίδια σε σχετική ερώτηση που της έκανε follower.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!