TV BITS

The Voice: Είδαμε τον "Τάλα" του Survivor στο backstage - Δείτε γιατί [βίντεο]

Το βράδυ της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου είδαμε ένα ακόμη επεισόδιο των Blind Auditions του The Voice και καθώς οι ομάδες των 4 coaches αρχίζουν να γεμίζουν, τα πράγματα δυσκόλευαν για τους διαγωνιζόμενους και είδαμε να είναι διστακτικοί στο να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Και αυτό συνέβη και όταν στην σκηνή ανέβηκε μια διαγωνιζόμενη που την παρακολουθούσε ο Γιώργος Ταλάντσεβ από το backstage.

Η διαγωνιζόμενη ήταν η δασκάλα χορού Καρολίνα Κουντουπίδου που είναι κολλητή φίλη του πρώην παίκτη του Survivor και μάλιστα μάθαμε πως ο Τάλα, εν αγνοία της, έκανε τη δήλωση συμμετοχής της Καρολίνας στο The Voice και φυσικά τη συνόδεψε στις Blind Auditions.

«Όσο ήμουν στο νησί αντιλήφθηκα πως εξελίχθηκε πάρα πολύ» ομολόγησε, με χιούμορ, ο πρώην παίκτης του Survivor για την καλή του φίλη με την οποία και γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια όπως ο ίδιος φρόντισε να ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό και τον παρουσιαστή του μουσικού σόου, Γιώργο Λιανό.

Η 31χρονη διαγωνιζόμενη, που προέρχεται από το Καζακστάν και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία εννέα ετών, επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Sway» με μοναδικό στόχο ασφαλώς να «γυρίσει» τις καρέκλες του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη.

Από τις πρώτες κιόλας νότες η Καρολίνα Κουντουπίδου φάνηκε να απολαμβάνει αυτή την εμφάνιση στη σκηνή του The Voice αλλά, δυστυχώς, το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση δεν δόθηκε ποτέ στην γοητευτική διαγωνιζόμενη καθώς καμία καρέκλα από τους τέσσερις coaches δεν γύρισε για εκείνη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!