GOSSIP

Ο Μουτσινάς εκνευρίστηκε πολύ με κάποιες ερωτήσεις δημοσιογράφων

Στην πρεμιέρα της παράστασης "Μπεντ" στο θέατρο Χώρα, βρέθηκε πλήθος celebrities και έκαναν δηλώσεις στις κάμερες, αλλά ο Νίκος Μουτσινάς, που ήταν ένας εξ αυτών δεν έκρυψε την ενόχλησή του για κάποιες ερωτήσεις που του έκαναν αν και φρόντισε να μην χάσει το χιούμορ του.

Συγκεκριμένα δηλώσεις στις κάμερες στη συγκεκριμένη πρεμιέρα έκαναν εκτός από τον Μουτσινά και πολλοί άλλοι επώνυμοι από τον Τάσο Τρύφωνος και τον Μέμο Μπεγνή μέχρι την Αθηνά Οικονομάκου.

Ο… φόβος και ο τρόμος των ηθοποιών είναι ο Μέμος Μπεγνής, όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά. Ο ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό ένα αστείο περιστατικό με την Μαρία Καβογιάννη κατά τη διάρκεια μίας παράστασης.

«Είμαι άτομο που τρολλάρω στις παραστάσεις. Είμαι ο φόβος και ο τρόμος των ηθοποιών, θέλω να τους κάνω να γελάνε στη σκηνή. Στις «Μάγισσες της Σμύρνης» η Μαρία Καβογιάννη είχε βάλει led φωτάκια στα μαλλιά, τα άναψε στη σκηνή και μας είπε καλά Χριστούγεννα», είπε ο ηθοποιός.

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος αποκάλυψε πως μέσα από το κοστούμι του έχει πάντα ένα φυλακτό, καθώς όταν ήταν μικρός είχε ένα ατύχημα και η οικογένειά του είχε κάνει τάμα.

Τις θερμότερες ευχές της έστειλε η Αθηνά Οικονομάκου στη συνεργάτιδά της, Μαίρη Συνατσάκη, η οποία γέννησε χθες, Δευτέρα.

«Αν δεν ήμουν ηθοποιός θα μπορούσα να είμαι ξεναγός ή αεροσυνοδός. Πολλές φορές έχω πει πως θέλω να αφήσω το επάγγελμά μου», δήλωσε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Ο «Αδύναμος Κρίκος» ολοκληρώνεται τον Μάρτιο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τάσος Τρύφωνος.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν γνωρίζει εάν θα συνεχιστεί το «Καλό Μεσημεράκι», ενώ προσπάθησε να αντιμετωπίσει με χιούμορ τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων όταν τον ρώτησαν για την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο.

«Γιατί να μην ευχηθώ καλά Χριστούγεννα στον Τριαντάφυλλο; Είσαι γλυκιά και κάνεις αυτές τις ερωτήσεις; Θα ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, πρέπει συγκεκριμένα να ευχηθώ; Μην το συνεχίζετε, δεν βλέπω να σέβεστε κάτι…».

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε ποια είναι τα αγαπημένα του Χριστούγεννα ο παρουσιαστής της απάντησε γελώντας «τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα είναι πριν σε γνωρίσω!» και συνέχισε:

«Είστε χαζά, επικοινωνούμε; Γιατί ρωτάτε τέτοια πράγματα; Μετά κάνετε παράπονα ότι δεν μιλάμε στις κάμερες… Τι κερδίζουμε με όλο αυτό που γίνεται; Είναι κακή τηλεόραση».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!