TV BITS

Πρωινό Μας: Μάθαμε την αμοιβή ΟΛΩΝ των παικτών στο Survivor All Star

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε στα γραφεία της Acun Medya, για να διαπραγματευτεί για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star και οι δηλώσει του πριν και μετά το ραντεβού, προβλήθηκαν από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά "Πρωινό Μας" όπου και αποκαλύφθηκε τί διεκδικεί ο Τριαντάφυλλος και ποια θα είναι η αμοιβή των παικτών.

Η Φαίη και η παρέα της σχολίασαν πως ο Τριαντάφυλλος έμεινε για μία περίπου ώρα στα γραφεία της Acun Medya, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του και ενώ μπήκε χαμογελαστός στο ραντεβού βγήκε... σκυθρωπός.


Έτσι μάθαμε πως ο Τριαντάφυλλος ζήτησε να πληρώνεται περισσότερα χρήματα σε σύγκριση ε τους συμπαίκτες του που ΟΛΟΙ τους θα λαμβάνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα.


Ωστόσο μάθαμε πως η Acun αρνήθηκε να δώσει περισσότερα χρήματα στον Ντάφυ και παραμένει αμετακίνητη στη θέση της όλοι οι παίκτες του Survivor All Star να λαμβάνουν την ίδια αμοιβή.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Πρωινό Μας


Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου και του δικηγόρου του μετά το ραντεβού

O γνωστός τραγουδιστής έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το κτίριο, αναφέροντας τα εξής για τη συνάντησή του με τους ανθρώπους της παραγωγής και το reality επιβίωσης:

«Ήρθα να πιώ έναν καφέ. Όταν χάνει ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι πλάκα; Ήμουν στα αγωνίσματα, δεν έχω υπογράψει. Είναι θέμα οικογενειακό και προσωπικό. Μακάρι να πάει ο Ντάνος.

Εγώ έφευγα από τα αγωνίσματα και μου λέει ο Κώστας πως περιμένει 1,5 χρόνο τη ρεβάνς. Ήταν κι εκεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Περικλής και η Μελίνα. Εμπιστοσύνη δεν έχω σε κανέναν, μόνο στον Σάκη, την Μαριαλένα και τον Αλέξη», είπε -μεταξύ άλλων- ο Τριαντάφυλλος.

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε και ο δικηγόρος του τραγουδιστή, ο οποίος -μεταξύ άλλων- είπε: «Είναι στο χέρι της Acun να αποφασίσει αν θέλει ένα Survivor με έναν Τριαντάφυλλο μέσα και νούμερα πάνω από 60% ή αν θέλει ένα Survivor χωρίς αυτά τα νούμερα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!