GOSSIP

Ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης δηλώνει πως είναι ερωτευμένος

Για την πρεμιέρα του σε γνωστό αθηναϊκό νυχτερινό κέντρο ετοιμάζεται ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης, που στο παρελθόν είχε ένα ειδύλλιο με την πρώην  παίκτρια του Survivor Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο ίδιος, σε νέα συνέντευξή του, φρόντισε να επιβεβαιώσει τις φήμες που τον θέλουν να έχει βρει ένα νέο έρωτα στη ζωή του.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο, ανέφερε πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο με τον άνθρωπό του, ωστόσο δεν θέλησε να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες, προστατεύοντας έτσι αυτό το κομμάτι της ζωής του.

Αυτή την περίοδο λοιπόν μάθαμε ότι δεν είσαι μόνος.

Υπάρχει κάτι πολύ όμορφο στη ζωή μου το τελευταίο διάστημα. Αισθάνομαι πραγματικά πολύ καλά και απολαμβάνω στιγμές με τον άνθρωπό μου. Δεν θέλω να αναφέρομαι πολύ σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου, γιατί η κοπέλα μου είναι εκτός χώρου και θέλω να προστατεύω τη σχέση μου όσο μπορώ.

Φαντάζομαι ότι ο έρωτας είναι πηγή έμπνευσης στη ζωή σου.

Πάντα. Μου αρέσει να ζω τον έρωτα στα άκρα. Αν δοθώ κάπου, το κάνω με όλη μου την καρδιά. Θέλω η σχέση μου αλλά και οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μου να μου δείχνουν εμπιστοσύνη, γιατί κάνω μια δουλειά που μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί. Από την πλευρά μου προσπαθώ να είμαι πάντα τυπικός και σωστός.

Μια φορά, θυμάμαι, ταξίδεψα νύχτα με το αεροπλάνο για να συναντήσω την τότε σχέση μου κι αυτό ήταν μεγάλη υπέρβαση για μένα γιατί φοβάμαι πάρα πολύ τα αεροπλάνα. Αλλά έχω κάνει και πράγματα που έχω μετανιώσει. Έχω φύγει, ας πούμε, κουρασμένος μετά τη δουλειά από το μαγαζί για να οδηγήσω στην άλλη άκρη της Αθήνας επειδή είχα κάνει λάθος και ήθελα να το διορθώσω.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!