GOSSIP

Η Σαπουντζάκη μίλησε για το σπίτι της και την αείμνηστη Μάρθα Καραγιάννη

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Γιώργο Μουλά. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το σπίτι της στην Κινέτα που είχε υποστεί μεγάλες ζημιές από τις πυρκαγιές, ενώ αναφέρθηκε και στην αείμνηστη φίλη της Μάρθα Καραγιάννη.

Η πιο σημαντική απώλεια της ζωής σας; 

Ήταν η απώλεια του Ανδρέα Πολίτη, του άντρα μου. Έφυγε νωρίς και το ξεπέρασα πάρα πολύ δύσκολα.

Η απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη;

Ανατριχιάζω που τη θυμάμαι. Η Μάρθα μου ήταν το καλύτερο παιδί. Δουλέψαμε πολύ μαζί. Ήταν πολύ άδικο γιατί ταλαιπωρήθηκε πολλά χρόνια. Στεναχωριέμαι πολύ. Έφυγε νέα.

Μιλήστε μου για το σπίτι σας που κάηκε στην Κινέτα. Το φτιάχνετε ξανά;

Όχι εγώ. Ένα μέρος κράτησα εγώ και το άλλο θα το δώσω. Θα το δώσω κάπου αλλού γιατί δεν έχει νόημα. Το σπίτι μου δεν είναι όπως ήταν και για να φτιαχτεί όπως ήταν χρειάζονται πολλά χρήματα. Ήταν πολύ ακριβό σπίτι. Τώρα θα δώσω το μισό και το μισό θα το κρατήσω.

Το μισό υπάρχει ακόμη αλλά το υπόλοιπο εγώ δεν μπορώ να το φτιάξω. Πήγα και πέρυσι το καλοκαίρι και έμεινα στο ισόγειο αλλά το πάνω μέρος είναι κατεστραμμένο. Δεν έχω πουλήσει το κατεστραμμένο μέρος όμως αποφάσισα να το δώσω.

Για το τέλος τι θα θέλατε να ευχηθείτε;

Αγαπώ τη ζωή, αγαπάω τη Ζωζώ και εκείνο που εύχομαι είναι μέχρι να ζω να είμαι γερή. Βασίλισσα με βγάλανε Ζωζώ και θα βασιλεύω όσο ζω.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!