GOSSIP

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Ευρυδίκης για το θάνατο του Λεωνίδα Μαλένη

Η Ευρυδίκη ανέβασε  στα social media ένα συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια του Κύπριου δημοσιογράφου, στιχουργού και λογοτέχνη, Λεωνίδα Μαλένη, ο οποίος μεταξύ άλλων έγραψε το εμβληματικό τραγούδι «Χρυσοπράσινο φύλλο» που μελοποίησε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Η διάσημη Κύπρια τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram μια σειρά φωτογραφίες του Λεωνίδα Μαλένη και αναφέρθηκε στο πόσο αυτός στήριξε τόσο την ίδια όσο και τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Θεοφάνους.

«Ο Λεωνίδας Μαλένης έφυγε…Ο Λεωνίδας μας! Ο άνθρωπος που μας πήρε από το χέρι μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους και μας έδειξε το δρόμο. Στάθηκε δίπλα μας φίλος, αδερφός, δεύτερος πατέρας σε χρόνια δύσκολα όταν ήμασταν νέοι και ευάλωτοι. Του χρωστώ τα πάντα και θα τον ευγνωμονώ σε όλη μου τη ζωή.

Περήφανη και τυχερή που βρέθηκε στο δρόμο μου αυτός ο ξεχωριστός άνθρωπος, ο σπουδαίος ποιητής, ο υπέροχος μπαμπάς, ο τρυφερός φίλος και με έκανε να νιώσω μέλος της οικογένειας του. Σήμερα γίναμε όλοι φτωχότεροι αλλά το χρυσοπράσινο σου φύλλο Λεωνίδα μου θα συνεχίζει το ταξίδι του και θα φωτίζει και τις πιο σκοτεινές γωνιές της ιστορίας και του πολιτισμού μας. Καλό ταξίδι στο φως» έγραψε η Ευρυδίκη.

Μάλιστα από τους πρώτους που αντέδρασε στην ανάρτησή της ήταν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!