GOSSIP

Η Σολωμού είπε στον Mente Fuerte «Άρα να το λήξουμε εδώ πέρα...» [βίντεο]

Επίσημα ούτε η ηθοποιός Μαρία Σολωμού, ούτε ο τράπερ Mente Fuerte, έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσεις τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό πως οι δυο τους είναι ζευγάρι και μάλλον αρέσκονται στο να διασκεδάζουν... συντηρώντας αυτές τις φήμες.

Έτσι τους έχουμε δει να ποζάρουν μαζί ημίγυμνοι για εξώφυλλο δίσκου του τράπερ, να κάνουν κοινές συνεντεύξεις και εξόδους, αλλά ποτέ δεν δηλώνουν επίσημα τον έρωτά τους και τώρα είδαμε στα social media ένα βίντεο όπου η ηθοποιός ακούγεται να μιλά για χωρισμό!

Αυτή τη φορά, ο Mente Fuerte δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok, ένα βίντεο που «έγραψε» η Μαρία Σολωμού μέσα στο σπίτι του τράπερ.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε, ο Mente Fuerte «τσακώνεται» με τη Μαρία Σολωμού αφού της σημειώνει πως μιλάει πάρα πολύ, κάτι που όμως δεν φαίνεται να την πτοεί ενώ η ίδια τον «απειλεί» πως θα φύγει από το σπίτι σημειώνοντας πως λυπάται που δεν θα ξαναδεί τον σκύλο του.

Στην ανάρτηση του τράπερ, η Μαρία Σολωμού ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων στον Mente Fuerte: «Άρα να το λήξουμε εδώ πέρα. Να κάνει ο καθένας τη ζωή του τη νέα χρονιά. Αν υποθέσουμε ότι αυτό εδώ ήταν μία σχέση φιλική με προεκτάσεις, αυτή τη στιγμή… Δεν είχε προεκτάσεις η σχέση η δική μας. Μου είπες “βούλωσε το στόμα σου”».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!