GOSSIP

Όλα τα νεότερα για την υγεία του Φιλιππίδη που νοσεί με κορωνοϊο

Χθες Τρίτη 13/12 έγινε γνωστό πως ο Πέτρος Φιλιππίδης, απουσίαζε από τη δίκη του καθώς νοσεί με κορωνοϊό και μάλιστα ειπώθηκε πως νοσεί σοβαρά. Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να πουν πως ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έφτασε ένα βήμα πριν την εντατική. Και σήμερα η εκπομπή της Καινούργιου αποκάλυψε τί τελικά συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας του.

«Ένα βήμα πριν από την εντατική δεν είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Έχει διαγνωστεί θετικός στον covid, ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου διότι έχει και υποκείμενα νοσήματα. Του έχει χορηγηθεί από τον θεράποντα γιατρό του αγωγή, την οποία λαμβάνει. Εξακολουθεί να έχει έντονη συμπτωματολογία, είναι σε επικοινωνία με τον γιατρό του και προς το παρόν αντιμετωπίζετε η κατάστασή του από το σπίτι», ήταν τα πρώτα λόγια της δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη στην εκπομπή της Καιούργιου.

Ακόμα, η ίδια αποκάλυψε πως ήρθε σε επικοινωνία με τον ηθοποιό, καθώς θέλησε να του μεταφέρει ότι βρέθηκε ένα νέο αποδεικτικό στοιχείο για την υπόθεσή του: «Εγώ μίλησα μαζί του αργά το απόγευμα και είχε μια έντονη συγκινησιακή φόρτιση για κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που προέκυψε και θα παρουσιάσουμε στο δικαστήριο».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!