GOSSIP

Είδαμε την Super Κική να βρίζει άσχημα οδηγώντας στην Αθήνα [βίντεο]

Η γνωστή instagrammer σε μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, επέδειξε μια αρκετά... ακραία συμπεριφορά που προκάλεσε πολλά σχόλια.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέβασε στα social media βίντεο που καταγράφουν τις αντιδράσεις της την ώρα που οδηγεί το αυτοκίνητό της στην Αθήνα, προκειμένου να πάει για πιλάτες και για ραντεβού με τον ψυχολόγο της.
Στο βίντεο τη βλέπουμε να έχει πολλά νεύρα και εκτός εαυτού βρίζει τις... γριές με τα καρότσα της λαϊκής!

Αρχικά η Super Κική σε έξαλλη κατάσταση είπε: «Οι βρ@μ@γριες που περνάνε από τη λαϊκή και το μισό καροτσάκι προεξέχει στη μέση του δρόμου, φταίω εγώ τώρα να το πάρω μαζί μου το καροτσάκι που πάω να κάνω pilates; Δεν φταίω γιατί η γριά σου λέει: Δεν με νοιάζει, πέρνα από το καροτσάκι μου και μη μου το ακουμπήσει το καροτσάκι θα γίνει σκοτωμός»!

Σε άλλο βίντεο η instagrammer που συνέχιζε να είναι μέσα στο αυτοκίνητό της φωνάζει σε κάποιον οδηγό ο οποίος παραλίγο να την κλείσει στη μέση του δρόμου!

Και τα ξαναπήρε πάλι η Super Κική και άρχισε να φωνάζει: «Φιλότιμο, φιλότιμο… στο διάολο, θα σας παρακαλούμε για να περάσουμε. Ο άλλος εδώ με το ποδήλατο, έλα καημένε…»!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!